Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném eljegyezni a párom. De én egyből karika gyűrűt vettem. Ez baj? :SS
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 19:43
1/13 anonim válasza:
Te lennél a vőlegény, vagy a menyasszony?
2/13 anonim válasza:
Dehogy! Én annyira örültem, hogy a kulcskarika is megfelelt volna :D Sok sikert! :)
3/13 anonim válasza:
Nem. Mi is karikagyűrűt vettünk rögtön.
4/13 anonim válasza:
Már miért lenne baj?! Semmi gond nincs ezzel. Nincs mindenkinek igénye, vagy akár pénze plusz kísérőgyűrűre.
Én szeretnék egyébként egy szép, egyszerű, köves aranygyűrűt és szeretném együtt kiválasztani a párommal a karikagyűrűnket.
Ettől függetlenül van akinek nincs rá igénye. A nővéremék együtt vették meg a karikagyűrűt, még meglepi sem volt az eljegyzéssel.
5/13 anonim válasza:
nem baj, ha tetszik és jó a méret, nem telik mindenkinek eljegyzési, karika+kísérőgyűrűre.
7/13 anonim válasza:
A vőlegényemmel mi is azt vettünk először, hogy mindketten hordhassuk. Egyáltalán nem baj, hogy karikagyűrűt vettél, biztosan nagyon fog neki örülni. :))
8/13 anonim válasza:
Én nem örültem volna, ha azzal kérnek meg titokban. Azért, mert jó esetben egy életen át fogom viselni, és szeretném, ha tetszene nekem is...
24N
9/13 anonim válasza:
Nem ez nem gond, lesz alkalmad még gyűrűt venni házassági évfordulóra. Sok sikert!!! És boldogságot persze :)
10/13 anonim válasza:
Én kifejezetten örültem neki,nem szeretem a csicsás köves gyöngyös akármilyen ékszereket.
Így van nagyon egyszerű,diszitésmentes hagyományos karikagyűrűnk.(párom "választotta",nem volt nehéz,csak méretet kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!