Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
A pasi eljegyzés után csalja a menyasszonyát, nem egy lánnyal, a helyemben elmondanátok a leendő feleségnek megkímélni egy nagy csalódástól?
2013. márc. 10. 11:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én elmondanám neki.. Képzeld magad a helyébe, hogy mit érezne ha később tudná meg. Élete végéig bánkódna, hogy sok éven keresztül egy hazug, gerinctelen emberrel élt együtt aki meg sem érdemli őt, ha ilyeneket csinál..
2013. ápr. 9. 16:11
 22/23 A kérdező kommentje:
nem ismerem a feleséget nem vagyok képes elmondani.
2013. ápr. 9. 16:37
 23/23 anonim ***** válasza:
de nem helyes, hogy nem mondod el. akár névtelenül is, de szerintem tudnia kell. mondjuk a te döntésed, de én biztos nem igy döntenek. előző voltam. :)
2013. ápr. 9. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!