Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a vélemény erről a gyűrűről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény erről a gyűrűről?

Figyelt kérdés
Csak nézegetem őket, semmi célom vele, de mennyire bírja ez mondjuk a házimunkát (mosogatás,vegyszerek,stb..)? Mert az árából kifolyólag nem arany, nagyon olcsó. Feketedik, vagy mi lehet a hátránya az olcsó árnak?

2013. jan. 19. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Lemaradt a link.
2013. jan. 19. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Elnézést! :D

[link]

2013. jan. 19. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Oh,brilliáns.
2013. jan. 20. 01:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szép de! Élőben valószínű nem lesz olyan szép, sőt nagy csalódás lenne. Nekem titán gyűrűm van, élőben ezek a fémek már egyáltalán nem olyan szépek. Sajnos minden rosszindulat nélkül mondom, de süt ezekről az olcsóság. Hozzáteszem semmi bajom az olcsó dolgokkal, de azért egy háromezer forintos jeggyűrűtől többet nem is lehet várni. Inkább szerintem spróljatok egy kicsit, amig tudtok venni egy olcsóbb, ízléses aranyat. Elvégre egy házasság jó esetben mégis egy életre szól, megéri ennyit áldozni rá.
2013. jan. 20. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2013. jan. 20. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!