Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
A pasi eljegyzés után csalja a menyasszonyát, nem egy lánnyal, a helyemben elmondanátok a leendő feleségnek megkímélni egy nagy csalódástól?
2013. márc. 10. 11:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A pasi utálna ha elmondanám, most tervezik a nagybetűs életet, nem fogom elrontani..majd lebukik nem?
2013. márc. 10. 12:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer voltam már ilyen helyzetben, én nem mertem elmondani, hogy ne legyen az, hogy rám haragszik meg, hanem egyszerűen úgy intéztem, hogy tudjon róla, letöltöttem ilyen partyképes oldalról a fotókat, ahol idegen lányokkal csókolózik, kinyomtattam, és bedobtam a postaládájába...

tudom, nem volt bátor, és egyenes dolog, szakítottak, és pár hétre rá elmondtam, hogy én voltam, és akkor már nem haragudott, hálás volt érte.

2013. márc. 10. 13:20
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
Én ebben az esetben a pasival beszélnék, hogy mindent tudok és vagy bevall mindent a lánynak, vagy megtudja tőlem. Választhat...
2013. márc. 10. 14:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok, bocsi akkor félreértettem a kérdést,de akkor is szerintem jobb, ha megtudja, például az a postaládás ötlet sem annyira rossz, de jobb lenne, ha a férfi közölné vele.
2013. márc. 10. 21:22
 15/23 A kérdező kommentje:

dehogy közölné vele..élvezi az életét, miért adná fel a kényelmes életét? vajon velem is majd kikezd..?

én sajnálom a csajt és nem tudom mit tegyek már megőrülök.

2013. márc. 11. 17:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Már ezeregy tanácsot kaptál arra vonatkozóan, hogy mit tegyél: MINDENKÉPPEN MONDD EL, csak az a lényeg, hogy hogyan, lehetőleg legyen bizonyítékod, és szerintem mindig az a legegyszerűbb, hogy belegondolunk abba, hogy mit szeretnénk ha velünk történne ugyanez, gondolom te is hálás lennél, ha te lennél hasonló helyzetben, és valaki felvilágosítani, így nem követnél el egy nagy hibát, és páros lábbal rúghatnád ki az illetőt.
2013. márc. 13. 11:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Scavenger of human sorrow második törvénye:

Rohadeknak nem jár parkapcsolat. Tehát a válaszom:

Igen.

2013. márc. 19. 02:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Persze, hogy mondd el, ha 100%, hogy megcsalja a párját. A flörtölgetés mit takar? Ha már ölelget, puszilgat, fogdoz vagy üzeneteket ír más lányoknak, az épp elég ahhoz, hogy elmondd a lánynak. Ha ennél súlyosabb, annál inkább mondd el neki.

Egy nő társadat kíméled meg sok fájdalomtól, és lehet, hogy még egyedül álló anya is lenne, szerencsétlen. Így viszont esélye lesz normális életre, normális új párkapcsolatra. Azért óriási a különbség.

2013. ápr. 9. 10:45
 19/23 anonim ***** válasza:

OFF:

Hát kedves 5. a flört a megcsalás első lépése. :) Gondolod nem megalázó a párodnak, hogy másoknak bókolsz, másokkal folytatsz szexi kis utalásokat? De. :)Gratulálok.

ON:

Megmutatnám az üzeneteket a menyasszonynak. Ha csak a pasi irogatott neked ill. látszik, hogy te ezt elutasítottad. Megérdemli, hogy lássa mekkora görénnyel készül összekötni az életét.

2013. ápr. 9. 11:01
 20/23 Shaddark ***** válasza:
A helyedben elmondanám. Azt is hogy honnan tudom és miből gondolom. Hogy ez a m.a. szemében növelni vagy csökkenteni fogja-e az értékét az meg az ő dolga.
2013. ápr. 9. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!