Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Mutasd meg neki azokat az üzeneteket amiket küldött ,ha ki nem törölted. Azt viszont tudd ,hogy lehet te leszel a szemétláda aki szét akarja választani a párjátol. Hogyha nem mondod el neki akkor meg a szemét ribi aki flörtölt a párjával.
Bár ,ha jól fel tudod vezetni és te nem adtad a srác alá a lovat akkor van még esélyed. Innen előnyödre is fordíthatod mert a menyasszony beleegyezésével tesztelitek meddig menne el a vőlegény ,ha téged is vevőnek lát a dologra.
Viszont lehet ,hogy ő szeret flörtölni ,de végletekig hűséges a párjához. Én is imádok flörtölni ,de soha nem csalnám meg a párom.
Hát... Én írnék a helyedbe egy névtelen üzenetet, a csaj valószínű annyira szerelmes, hogy úgyse hiszi el (ha eddig nem vette észre....)
De legalább megmozgatja az agyát.
Szerintem igen is el kell mondani....
Mert ha házasodnak, gyerekük lesz nem kéne akkor szétrobbannia a családnak..
Ha van bizonyítékod azt is mellékeld...
Nem lennék a helyedbe... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!