Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
A pasi eljegyzés után csalja a menyasszonyát, nem egy lánnyal, a helyemben elmondanátok a leendő feleségnek megkímélni egy nagy csalódástól?
2013. márc. 10. 11:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%
Fiúval?
2013. márc. 10. 11:13
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem mindenhogyan nehéz lesz a lánynak, de jobb ha előbb tud róla, mintsem mondjuk 7 év múlva fedezze fel a férjét egy másik férfival. És a férfinak magának kéne közölnie a dolgot.
2013. márc. 10. 11:15
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Tehát összevissza csalja mindenféle nővel? Csak akkor szólj neki ha nagyon közeli a viszonyotok, rokonod vagy nagyon jó barátnőd. Ha biztosan hisz neked akkor szólj.
2013. márc. 10. 11:18
 4/23 A kérdező kommentje:
Félreérthetően fogalmaztam, több lánnyal is csalja, velem flörtölget csak de..most gondban vagyok
2013. márc. 10. 11:20
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Mutasd meg neki azokat az üzeneteket amiket küldött ,ha ki nem törölted. Azt viszont tudd ,hogy lehet te leszel a szemétláda aki szét akarja választani a párjátol. Hogyha nem mondod el neki akkor meg a szemét ribi aki flörtölt a párjával.

Bár ,ha jól fel tudod vezetni és te nem adtad a srác alá a lovat akkor van még esélyed. Innen előnyödre is fordíthatod mert a menyasszony beleegyezésével tesztelitek meddig menne el a vőlegény ,ha téged is vevőnek lát a dologra.

Viszont lehet ,hogy ő szeret flörtölni ,de végletekig hűséges a párjához. Én is imádok flörtölni ,de soha nem csalnám meg a párom.

2013. márc. 10. 11:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha 100%-ig tudod, szerintem mondd el neki. Az ilyesmi előbb-utóbb mindig kiderül, és jobb lenne megkímélni ettől a menyasszonyt.
2013. márc. 10. 11:46
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha én a helyedben lennék, szólnék a menyasszonyának, hogy ne kövessen el egy akkora fatális hibát, hogy hozzámegy egy baromhoz!
2013. márc. 10. 11:47
 8/23 A kérdező kommentje:
akkor nem szólok az áldozatnak nem is ismerem. majd évek múlva pofára esik
2013. márc. 10. 11:47
 9/23 A kérdező kommentje:
100%
2013. márc. 10. 11:48
 10/23 anonim ***** válasza:

Hát... Én írnék a helyedbe egy névtelen üzenetet, a csaj valószínű annyira szerelmes, hogy úgyse hiszi el (ha eddig nem vette észre....)

De legalább megmozgatja az agyát.

Szerintem igen is el kell mondani....

Mert ha házasodnak, gyerekük lesz nem kéne akkor szétrobbannia a családnak..

Ha van bizonyítékod azt is mellékeld...

Nem lennék a helyedbe... :(

2013. márc. 10. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!