Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is jót találtam ki?
Figyelt kérdés
Ő 24 én 27 vagyok.Vidámak,fiatalok.Így azt gondoltam,hogy nem úgy akarom,hogy megéljük ezt az egészet,mint egy gyászmisét,meg azt sem akarom,hogy feszengjünk,így foglaltam egy kis hangulatos helyen egy kétszemélyes asztalt,gyertyafény egyebek.Talán kicsit megszokott,de itt jön a csavar a dologban. Gondolkodtam,hogy kérjem meg,de egy kis fiatalos lendületet is vinni akartam bele és gondoltam,induljon el egy szám mikor ott vagyunk ketten ,és jöjjön rá abból,meg persze a dal után személyesen is megkérem,csak ez olyan kis plusz meglepi lenne. Mit gondoltok Bruno Mars Marry You című számáról? Szerintem olyan kis fiatalos vidám,mint mi és ő imádja ezt a dalt! Vélemények? :)2012. nov. 16. 01:24
71/81 anonim válasza:
Ugyan...végül akárhogy is fog sikerülni, azt fogja írni hogy minden tökéletes volt, és mi voltunk a hülyék, mind. :)
73/81 anonim válasza:
Nyilván nem írja meg, hogy a lány éppen kint volt a mosdóban mialatt lement a szám. Vagy azt sem, hogy abszolút nem esett le neki az egész. Jaj de rosszindulatú vagyok :)
74/81 anonim válasza:
Na, mi történt? megöl a kíváncsiság. :)
76/81 anonim válasza:
Lehet hogy véletlenül nem az a szám indult el, hanem egy szakítós, a csaj megértette, elkezdte a pasit verni a táskájával, aki beleesett a másik asztalon lévő tányérokba és elvágta a nyakát a kés meg a poharak üvegszilánkja. Később a csaj megtudta hogy mit tervezett a barátja és utána ment. Ennyi volt szép meséjük csupán.
77/81 anonim válasza:
hát még csak a második oldal tetejéig jutottam, de elég gáz vagy kérdező... "mi legalább tudunk angolul", "mi anyanyelvi szinten nyomjuk".... feltehetőleg nem te vagy az egyetlen gyakorikerdeseken, aki beszél angolul...kérdeztél valamit, az emberek arra próbálnak válaszolni. Semmi különleges nincs ebben a lánykérésben... speciel én nem ilyenre vágyom.... lehet én vagyok túl romantikus, de mondjuk én minimum valami romantikus helyszínt meg sok virágot szeretnék... valami tényleg különlegeset, nem azt hogy hopp elvitt vacsorázni, azt még arra is beszari volt hogy a saját szavaival, letérdelve kérje meg a kezem.... na mindegy, azóta már elvileg túl vagytok rajta, reméljük hogy neki tetszett..amúgy legalább énekelhetnéd te gitárral kísérve... úgy már jobb
78/81 anonim válasza:
mondjuk nekem sokkal romantikusabb és egyedibb lenne, ha elviszed vacsorázni, SEMMI NEM TÖRTÉNIK, és mire hazaértek, be van borítva szirmokkal az egész lakás és egy asztal vagy ágy vagy valami feltűnő helyen szirmok között várja a gyűrű :) még ez is kreatívabb lett volna szerintem. Ettől függetlenül remélem igent mondott, és Sok boldogságot!
79/81 anonim válasza:
a azis lehet hogy a nagy fiatalos lenduletben a lany nem akarja meg lekotni magat es nemet mondott :D
80/81 anonim válasza:
hehe, utolsó ezen jót nevettem! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!