Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is jót találtam ki?
Szerintem nagyon klassz ötlet.
Sok boldogságot Nektek! :)
szerintem kicsit sablonos. ha a lánynak ez a kedvenc száma, és meghallja, akkor gondolom nem a lánykérésre fog gondolni, hanem hogy húú ezt a számot mennyire szeretem. de ez csak az én véleményem, úgy csináld ahogy szeretnéd :)
mondjuk szerintem ez sokmindentől függ. hogy milyen az étterem, vagy hogy mennyire vagytok eljárósak. mert ha nem szoktatok, és most elviszed, és pont a kedvenc száma szól, lehet, hogy leveszi, mire megy ki a játék :)
sok boldogságot :) remélem jól fog sikerülni :)
ui. nem értem, hogy azokat a válaszokat pontoztátok fel, amik durván leszólta a kérdezőt. szépen is meg lehet fogalmazni a véleményeket. és aki helyeselt, azok meg ilyen 19% körül voltak.
Ha kirakat emberek vagytok, akkor elmegy!
Értem ezt arra,hogy az ilyen "sok ember előtt megkérős" dolgok, leginkább a közönségnek szólnak. Pedig ez a két ember teljes magánügye lenne.
Nekem a hátamon felállna a szőr, ha idegen emberek néznék a reakciómat, miközben megkéri a párom a kezem!
Őszintén szólva nekem nem tetszik.
Nem olvastam minden választ, de a 64-es, 63mas válaszoló már leírta azt, ami nekem is a problémám vele.
Ettől függetlenül ha neked/nektek (te ismered párodat) ez tetszik, akkor hajrá. Sok sikert. :)
Személy szerint én sem díjaznám az éttermes, zenés lánykérést, engem is borzasztóan irritálna, hogy rajtunk kívül 20 ember nézi a reakcióm, és várja a válaszom. Természetesen örülnék, de mellette irtó zavarban lennék és kellemetlenül érezném magam kicsit. (De ez egyén függő, ki mennyire szeret a központban lenni, ki mennyire szereti a "nagy felhajtást". ) Szerintem sem egy egyedi, különleges ötlet a lánykérésed kérdező. Én pl. jobban örülnék, ha a párom otthon, vagy egy olyan helyen kérne meg, ahol kettesben vagyunk, váratlan, semmi feltűnés, és esetleg aznap estére foglalna egy asztalt, ahova a lánykérés után el tudunk menni, meg tudjuk ünnepelni a nagy napot. De mindenki más..
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!