Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is
jót találtam ki?
Figyelt kérdés
Ő 24 én 27 vagyok.Vidámak,fiatalok.Így azt gondoltam,hogy nem úgy akarom,hogy megéljük ezt az egészet,mint egy gyászmisét,meg azt sem akarom,hogy feszengjünk,így foglaltam egy kis hangulatos helyen egy kétszemélyes asztalt,gyertyafény egyebek.Talán kicsit megszokott,de itt jön a csavar a dologban. Gondolkodtam,hogy kérjem meg,de egy kis fiatalos lendületet is vinni akartam bele és gondoltam,induljon el egy szám mikor ott vagyunk ketten ,és jöjjön rá abból,meg persze a dal után személyesen is megkérem,csak ez olyan kis plusz meglepi lenne. Mit gondoltok Bruno Mars Marry You című számáról? Szerintem olyan kis fiatalos vidám,mint mi és ő imádja ezt a dalt! Vélemények? :)
Hát ez a vidámak, fiatalok első mondatod minden volt csak nem vidám és nem fiatalos, :))
Ne haragudj, de ebben a lánykérésben semmi érdekes nincs, én is sokkal nagyobb durranást vártam, mi abban a különleges, hogy kiválasztasz egy számot amikor megkéred a kezét? Ráadásul remélem a szám végén felálltok és mindenkivel közlitek, hogy ti tudtok angolul és értitek a szöveget a dalból!
Az én párom kibérelt egy kápolnát és egy rejtvényben kellett megfejtenem, hova megyünk, amikor eljegyzett na aaz tényleg szupi volt. :))
És mondok valamit. A lánykérés meg az eljegyzés az ugyanaz, te jó ég még ezt sem tudod.
2012. nov. 16. 07:43
22/81 anonim válasza:
Egy nem szimpi csávó nem kreatív ötlete.
2012. nov. 16. 07:43
23/81 anonim válasza:
miért van olyan érzésem, hogy nem fogja észrevenni a dalt? :D ha valóban így történne, szólj neki, hogy hallgassa ezt a számot, mert te még nem hallottad és tetszik neked.
sok boldogságot!
2012. nov. 16. 07:44
24/81 anonim válasza:
A lánykérés azt jelenti, hogy megkered a kezet, es ha igent mond, akkor megtörtént az eljegyzés. Egyebkent semmi extra nincs a tervedben.
2012. nov. 16. 07:50
25/81 anonim válasza:
Ó, de fiatalosan vidám móka, épp ott lapátolja a lány a vacsit, szája teli rántotthússal, mikor felcsendül a zene.. vigyázz, nehogy a nyelvébe harapjon meglepetésében!
2012. nov. 16. 08:01
26/81 anonim válasza:
:D ezen jót nevettem...hát kérdező, ez elég gagyi ötlet! Találj ki valami másik frisset, fiatalosat!
2012. nov. 16. 08:03
27/81 anonim válasza:
Fúú, vártam, hogy mi lesz a csavar, és rájöttem, hogy a végére értem az olvasnivalónak, és még mindig várom a csavart...
2012. nov. 16. 08:06
28/81 anonim válasza:
Hát a helyszín és a szám is elcsépelt.....
HA ejtőernyőzés előtt vagy közben kérnéd meg az fiatalos és lendületes lenne:)
Az biztos hogy abban a pillanatban akárhogy is teszed az lesz a legszebb, de szerintem gondold át egy kicsit, hogy hangzik ez 15-20év múlva mikor mesélitek, és a net is tele van hasonló videókkal, .....Nem bántás -képpen de egy B tervet még kieszelhetsz...
És sok boldogságot
2012. nov. 16. 08:07
29/81 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet,de csak akkor jó a Bruno Mars szám,ha neki is tetszik!
Bár én azért valami meghittebb dalt választanék!
25n
2012. nov. 16. 08:26
30/81 anonim válasza:
Engem a hideg kirázna, ha a barátom a nagyközönség előtt kérne meg egy vacsora alkalmával. A zene, majd hogy utána felteszed a kérdést, szerintem meg hatalmas sablon, semmi csavar nincs benne (hiába tudok én is angolul és értem a tartalmát). Vidd el vacsorázni egy elegáns helyre, eddig oké. És szerintem hagyd ki, hogy ott ledérdepelsz, meg isten tudja mit csinálsz. Ha jó az idő, vidd el vacsora után valahová, sétálni egyet: biztos van felétek valami hangulatos park, folyópart, nézegessétek a csillagokat, aztán tedd fel a kérdést... Vagy ha nagyon hideg van, akkor vidd haza a barátnődet, folytassátok a romantikázást egy üveg pezsgővel, gyertyákkal, aztán kérdd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!