Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is jót találtam ki?
Figyelt kérdés
Ő 24 én 27 vagyok.Vidámak,fiatalok.Így azt gondoltam,hogy nem úgy akarom,hogy megéljük ezt az egészet,mint egy gyászmisét,meg azt sem akarom,hogy feszengjünk,így foglaltam egy kis hangulatos helyen egy kétszemélyes asztalt,gyertyafény egyebek.Talán kicsit megszokott,de itt jön a csavar a dologban. Gondolkodtam,hogy kérjem meg,de egy kis fiatalos lendületet is vinni akartam bele és gondoltam,induljon el egy szám mikor ott vagyunk ketten ,és jöjjön rá abból,meg persze a dal után személyesen is megkérem,csak ez olyan kis plusz meglepi lenne. Mit gondoltok Bruno Mars Marry You című számáról? Szerintem olyan kis fiatalos vidám,mint mi és ő imádja ezt a dalt! Vélemények? :)2012. nov. 16. 01:24
51/81 anonim válasza:
Nem mondom, hogy pont ilyet http://www.youtube.com/watch?v=vyuKtBsgyeY de a leirásból minimum ennek a "magyarosabb" veriziójára számitotta. Különleges, Fiatalos van benne csavar és a többi.
52/81 anonim válasza:
A kérdés az hogy a szám mondanivalójára is figyelni fog-e vagy csak magát a zenét hallgatja. Ilyen esetben én nem feltétlenül figyelnék a számra és esne le hogy mit akar a pasim, túl sok a külső inger. Én nőként jobban örülnék annak hogy ha pl: egy tálcán kihoznának valamit (amin búra van), letenné elém a pincér, levenné a tetejét és úgy hirtelen történne meg. Úgy szíven ütne a dolog.
53/81 anonim válasza:
ma 12:56 Mondjuk egy ilyet összehozni nem olcsó mulatság! :D
Habár láttam ilyet, ehhez hasonlót, csak a családot, barátokat vonta be! Az viszont ingyen van!
54/81 anonim válasza:
Tudom... :)
Én csak arra próbáltam célozni, hogy a nagy "bemutatás" után azért nem egy vacsis lánykérésre számitottam és a "csavar" szó láttán nem egy zenét vártam.
Ha nem vmi tényleg ütős és nem 'mindennapi"-t lánykérésre gondoltam...!
55/81 anonim válasza:
Kedves kérdező, sajnos én is egyet kell értsek. Sablonos. Te azt kérdezted, hogy Szerintetek is jót találtam ki? Jót, de minden második férfi ezt találja ki. Étterem, Párizs és tengerpart. Ne értse félre senki, nincs is ezzel semmi baj, és valóban minden pár más, és nektek biztos különleges, de semmivel sem különlegesebb, mint mondjuk egy másik éttermes lánykérés.
56/81 anonim válasza:
Csak hogy ne essek túlzásokba... http://www.youtube.com/watch?v=06slg3CwWwE egy "egyszerű" lánykérés. Vacsora nélkül.
57/81 anonim válasza:
Nekem a helyszín miatt az egész személytelen.
58/81 anonim válasza:
Szerintetek a kardjába dőlt már a kérdező? Vagy már agyal az újabb fiatalos,vidám lánykérésen?
59/81 anonim válasza:
Fú, hát ez aztán fú... mekkora csavar, apááám:D
Bocsi, de ez jön le rögtön. Ne vedd a szívedre, a pasik általában nem kreatívak. Ha szeret a barátnőd, és várja már az eljegyzést, akkor is örülni fog, ha kutyaeledelbe rejtett függönykarikával kéred meg a kezét.
26 N
60/81 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdező egy nyugdíjasotthon lakója, aki elfelejtette bevenni a Cavintot és azt hiszi, hogy megint fiatal és készül az eljegyzésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!