Ma vagyok 7 hetes terhes és tegnap este 2-3 csepp barna folyást találtam a bugyimon. Görcseim nincsenek. Szerintetek mitől lehet? Menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 10:18
2/6 anonim válasza:
Beágyazódási vérzés, mikor 7 hetes a kérdező?! :)
Kedves kérdező!
Nekem is volt, kb ugyanekkor. Felhívtaam a dokim, aki azt mondta, hogyha nem görcsölök, nem vérzek, és nincs további barnázás, akkor semmi gond. Vegyek be egy magnéziumot és pihenjek le. A szervezet emlékszik a menstruációra, és emiatt volt.
Persze, ha megnyugtat, akkor inkább nézzen meg doki.
De nekem elmúlt akkor, a baba is jól volt, voltam utána uh-n.
Szóval szerintem nincs baj, pihenj le, vegyél be egy magne b6-ot, vagy egy béres magnéziumot, és ha nincs több barnázás, akkor szerintem emiatt volt. :)
33 hkm
3/6 gabszem válasza:
Nekem az elején nagyon sokat fájt a hasam (kb. az első 3 hónapban) és nagyon megijedtem. Az orvosom elmagyarázta, hogy a méh kb. akkora alapesetben mint egy mandula. Terhesség esetén iszonyat mértékben elkezd nőni és ez főleg az elején lehet fájdalmas is. Ha nincs vérzés akkor nem kell félni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nemrég megint volt pár csepp,felhívtam a védőnőmet Ő is azt javasolta,hogy pihenjek.A hátam fáj egy kicsit,de semmi más.Vettem be magnéziumot és most pihenek.Remélem tényleg nem lesz baj.
2012. nov. 2. 12:50
5/6 anonim válasza:
Az én orvosom azt mondta, hogy a terhesség alatt semmilyen "színes" folyás nem normális és azonnal hívjam. A 7. és a 11. héten is volt ilyen, de rendben volt minden.
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!
Nekem is volt ilyen 2 hétig tartott és sárgatest hormont kellett szednem, hogy megerősödjön a terhesség.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!