5 hetes terhes vagyok. Ma egy héttel a nemvárt után jött belőlem halvány barna folyás! Mitől lehet?
Hát, nem tudom mit jelent, sztem baj akkor van, ha vérzel, mert ugye az vetélésre utal. Ha úgy látod, hogy sokáig megvan ez a barnás folyás, esetleg hívd fel a dokid, és kérdezz rá. Utána tuti megnyugszol.
Ja és Boldog Babavárást Neked!
Gratulálok!
28 hkm
Az a normális ha nem vérzel-barnázol. Menj orvoshoz minél hamarabb, én nem várogatnék. Valsz felír Utrogestant vagy valami mást a biztonság kedvéért.
10+3hkm
sztem is menj dokihoz, nekünk a 7. héten volt barnázás, néhány napig csak reggel halovány rózsaszín, aztán egy nap már piros, igaz nem sok, de apró darabokkal. mire dokihoz mentünk nem látta már honnan jöhetett a vér, minden rendben volt, de írt utrogestant. azóta egyszer volt barna folt, azóta semmi (koppkoppkopp!!!)
11+6hkm
Szia!
Én is voltam vizsgálaton, látott az orvos petezsákot és még semmi gond nem volt... Aztán rá pár napra világosbarna, majd másnapra már rózsaszínű folyás. Este ügyeleten voltam megvizsgáltak és írtak rá gyógyszert! Azóta már múlik, viszont én görcsölök is elég sokat az elejétől fogva. Mindenképp menj be az ügyeletre, nehogy később bánd, hogy nem mentél! És tudom nem könnyű, de ne idegeskedj és addig is pihenj sokat! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!