6. hetes terhes vagyok. Duphaston mellett 1 hete szedem. Tegnap este mensis görcsöm volt, ma enyhe barna. Járt már valaki igy, baj lehet?
A helyedbe én megmutatnám magama egy dokinak.
Én is szedtem duphastont a 6. héttől. A 8. héten elkezdtem barnázni. 1 hétig barnáztam,majd elmúlt. Azóta már 18hetes vagyok.
Pihenj amennyit csak tudsz. Egyél sok vitamindús ételt. Nekem bevált!
Ja és próbálj nem idegeskedni. Ez mondjuk nekem se sikerült mindig.
Boldog babavárást!
Hát igen,a doki más nem tud tenni,ha szeded a duphastont. Pihenj nagyok sokat,feküdj.Én még mg+b6-ot szedtem.A görcsökre az nagyon jó. Én herbáriásat vagy béreseset szedtem,mert abban több mg van.
Én is nagyon megijedtem,hogy baj lesz,de szerencsére nem lett.A 12heti UH-ra remegő gyomorral mentem,mert a barnázás után az volt az első UH. Amikor megláttam a baba szívét dobogni,könny szökött a szemembe.
Tényleg az a legfontosabb,hogy ne idegeskedj és pihenj sokat.
Drukkolok,hogy minden rendben legyen.
Első voltam.
Nem kell egyből rémeket látni, és ijesztgetni szegény kérdezőt. Nem feltétlenül lesz barnázásból vérzés.
Nekem is volt barnázásom, szedtem a duphastont, feküdtem 1 hétig folyamatosan, és elmúlt.
Ha aggaszt, menj be az ügyeletre!!
Majd írd meg, hogy mi lett!
Első vagyok.
Nekem apránként múlt el. A végén már csak reggelente volt egy pici. És utána az is elmúlt.
Volt barnázásom a 15. héten is,de akkor csak pár napig tartott és akkor is a végén már csak reggelente volt egy pici.
Lehet egy-két nap és reggel se lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!