9 hetes terhes vagyok es pisileskor keves halvany barna is jott, mitol lehet, mit tegyek ellene vagy ez normalis?
Nekem az orvosom mindig azt mondja, hogy a vérzés és a barnázás bármilyen mennyiségben is NEM normális a terhesség alatt.
Szerintem, hívd fel az orvosod és beszélj vele, vagy menj be a kórházba, ahol megnéznek. Mindenképpen fordulj orvoshoz!!
Szerintem is menj dokihoz. Lehet semmi gond,de lehet progeszteron pótlás kell.
Én vagyok a példa,hogy nem lehet általánosítani: előző terhességemnél amikor volt barnás pecsételésem,elvetéltem. A mostani terhességemnél pedig szerencsére semmi gond nincs már.
Progi pótlást kaptam mind a kétszer.
18hkm
Szia
A 3-as vagyok! Voltál vagy legalább beszéltél orvossal?? Mi van veled?
Szegény!! Szívből sajnálom!
3-as voltam
5-ös vagyok. Nagyon sajnálom én is, nálam a 12. hétben ment el, de a fejlődése már lelassult a 6 .hét környékén. Nálunk már addigra kész volt a félig kék és félig rózsaszín gyerekszoba. Nagyon megviselt, de néhány hét alatt túltettük magunkat,mert úgy fogtuk fel, hogy inkább most menjen el, mint később betegen szülessen, s 2 életet tegyen tönkre.Más hozadéka is volt, hogy elment a baba. Az akkori családi házat amiben laktunk meg akartuk venni, de aztán 1 évre rá nem akarták eladni, így nem sokkal később megvettünk egy bontásra ítélt parasztházat, jó nagy telekkel, amire én mindig is vágytam, szóval 2 év alatt, nagy nehezen, de szülői munkával sok év spórolással építettük fel a családi házunkat. Nemsokára be is tudunk majd költözni. Ez után a vetélés után sokáig nem estem teherbe, a férjem meg Lime-kóros lett, amiből fél év alatt kemény diétákkal és életmódváltással kigyógyult. Úgy volt, hogy nem is lehet majd normál úton babám, már a Kaáliban is megfordultam 1 inszeminációra, majd most dec. végén lett volna a következő, de 2 ünnep között nem csinálták meg. Jan. közepén kellett mennem, de akkor már nem kellett inszeminálni, mert csodák csodájára sok év után,( s az elő terhességnél gyógyszeres stimulációval) spontán teherbe estem.
Szóval ezt csak azért írom le, mert minden azértnek megvan a miértje. Szóval nálunk az eltelt 2,5 év várakozás után annyi minden jobbra fordult, s persze addigra már egy csomó tapasztalattal, orvosi élménnyel bölcsebbek lettünk, ami most jól jön.
Szóval most egy kicsit rossz lesz, de ki tudja mit hoz majd nektek is a holnap, a jövő hónap, vagy a jövő év. Nálunk sokat segített a vetélés után, hogy nem zárkóztunk be, hanem a családtagokkal is átbeszéltük, így nekik is könnyebb volt, mert nem volt tabu téma, s mi is megkönnyebbültünk. Sok sikert, s remélem te is hamarosan kismama lehetsz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!