Múlt pénteken, szombaton volt egy barna folyásom - a doki azt mondja megpattant a méhlepény és ez okozza (Diazepam, Duphaston, ágynyugalom). Minden rendbe jöhet?
Figyelt kérdés
El vagyok keseredve - nagyon szeretném ezt a babát - 15.hetes vagyok2008. aug. 13. 08:36
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy van közöttünk ilyen. Szerintem nagyon sokan vagyunk ilyen, vagy ehhez hasonló problémával. Nem lesz semmi baj, nyugi! Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Jó gyógyszereket kaptál, biztosan nem lesz semmi baj.
Az én babámat egy haematoma veszélyeztette, én is barnáztam, meg véreztem. Hasonló gyógyszert kaptam és pihennem kellett egy hónapig. Ma már minden rendbejött. Nálatok is így lesz! :)
2/3 anonim válasza:
Szia. Én ezt nem egészen értem. Nekem az orvos azt mondta, hogy ha a méhlepény akár egy ici-picit is levállik, akkor az vérrel jár, nem barna, hanem piros szinüvel. Nekem is volt barnázásom, mert a méhlepény a rálógott a méhszájra, és ott egy kis bevérzés lett. Állítólag kis mennyiségben, és lassan ürült ezért volt barna színű, egyszer-kétszer előfordult piros színű is, az pedig a méhösszehúzodások során gyorsabban folyt ki, és attól volt. A Duphastont nekem is szednem kellett a 12 hétig, az egy tapadást megsegítő gyógyszer, később teljesen felesleges az alkalmazása, 15 hetesen már a baba megtapadt, és a méhlepény már kialakult, az látja el a babát.
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem nekem is ez lehet a gond, mert nem volt élénk piros, csak barna - és szerencsére ki is maradt. Gondolom azért kaptam a Duphastont hogy a méhlepény megpattant széle visszatapadjon. Másképp nagyon jó dokim van 100%-ban megbizom benne
2008. aug. 14. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!