Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is jót találtam ki?
Az első válaszolón kinyúltam, de egyetértek vele:D
8:37-es: Nálunk pont így volt a lánykérés!
Amúgy meg furcsállom, h a kérdező véleményeket kér, de nem tudja elfogadni azokét, akik leszólják, pedig az is vélemény. És nem csomagolhatja mindenki rózsaszín vattacukorba a véleményét, csak azért, h a kérdezőnek ne fájjon.
Eszméletlen milyen rosszindulatúak és lehangolóak tudtok lenni.
Fújjj!
Az a baj, hogy az itt válaszolók többsége egy kiégett ember. Otthon csendben kell maradnia, s itt élik ki az agressziójukat.
Kigúnyolják azt is, aki csak jó szándékból feltett egy kérdést! Nem kell egyetérteni a kérdező ötletével, de ismeretlenül megbántani mást, az elég gyér lelki világra utal.
Kicsit nézzetek magatokba! Ráz a hideg az ilyen emberi viselkedéstől.
S pontozzatok le. Azon úgyis hőbörögtök, hogy ti miért vagytok! S tudom, közben ti is ezt fogjátok csinálni! ;)
Akinek nem inge, ne vegye magára!:))))
Azért mocskok vagytok, válaszolók. Szerencsétlen srác élete egyik nagy pillanata előtt áll, tanácsot kér, ti meg úgy lehurrogjátok, hogy nem csodálkoznék, ha szegény fülét-farkát behúzva inkább letenne az egészről.
Kedves kérdező! Ne menjen el a kedved a dologtól :). Szerintem is lehetne nagyobb csavart vinni a sztoriba, és abban is egyetértek a többiekkel, hogy nem biztos, hogy mindenki élvezi, ha nagyközönség előtt kérik meg a kezét. A dal amúgy jó, és aki angolos (mint én is - angoltanár), az tényleg egyből levágja, hogy ez egy lánykérős szám. Mi lenne, ha megkérnél egy duót-triót, hogy játsszák el nektek? Mondjuk sétáltok vmi romantikus helyen, egyszer csak felbukkannak mögöttetek, és elkezdik énekelni. Na, azt nem lehetne nem észrevenni :), és mondjuk mialatt megy dal, elmondhatnád neki, hogy miért is teszed mindezt... aztán féltérdre, gyűrű elő. Szerintem bömbölősen jó lenne :)
Sok sikert!!!
Ez nem leszólás, csak fogalomzavarban van. Nem egyértelmű, hogy olyan zene szól, amit szeretnek? Kortól függetlenül? Tehát azért fiatalos, mert Bruno Mars fiatal? 25 vagyok, ha az én eljegyzésem teljesen ugyanilyen, csak Sinatra szól, akkor az öreges?
Nem értem, mi a fiatalos a történetben, és a csavart sem találom sehol.
Nézd, kedves utolsó, a kérdező nem véletlenül kapott annyi gúnyolódó választ (hozzáteszem egy sem volt durva hangnemű....)
LEírt egy tök átlagos jelentet, és beállította, hogy ez milyen szuper, fiatalos. Közölték, hogy nem. Erre közölte, hogy őt nem érdekli, akkoris jó ez, meg neki van igaza.
Nyilván úgy csinálja, ahogy akarja, de basszus, ha véleményeket kér, ne legyen már felháborodva, ha van, akinek nem tetszik az ötlete. Ez az élet rendje, nem kell rajta bevágni a hiszit, mint a kérdező tette.
És nem azért kapott negatív véleményeket, mert mindenki besavanyodott, otthonülő és agresszív, hanem mert az ötlete az állításával ellentétben NEM eredeti, ezt még a vak is látja. Ha 30 emberből 25 azt mondja, hogy nem a legjobb, akkor nyilván nem a 25 a hülye. Szerintem.
Úgy látom sok ember magára vette a válaszom, s pont ők is úgy leszavaztak, ahogy nekik nem tetszett!:D
Én egyet nem értek! Ha nektek ennyire nem tetszik a kérdező hozzáállása, miért álltok le vele vitatkozni, s visszatérni ehhez a kérdéshez?
Nem egyszer megfigyeltem más oldalakon is, hogy hisztiznek az emberek, hogy miért írnak ilyen cikket már megint, mert kit érdekel az az ember élete. Pl. a Blikkben valamelyik celebről, színészről stb.
Mégis napról napra visszatérnek elolvasni a kommenteket, s vitáznak!
Ez csak nekem fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!