Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vasárnap este kérem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is jót találtam ki?

Figyelt kérdés
Ő 24 én 27 vagyok.Vidámak,fiatalok.Így azt gondoltam,hogy nem úgy akarom,hogy megéljük ezt az egészet,mint egy gyászmisét,meg azt sem akarom,hogy feszengjünk,így foglaltam egy kis hangulatos helyen egy kétszemélyes asztalt,gyertyafény egyebek.Talán kicsit megszokott,de itt jön a csavar a dologban. Gondolkodtam,hogy kérjem meg,de egy kis fiatalos lendületet is vinni akartam bele és gondoltam,induljon el egy szám mikor ott vagyunk ketten ,és jöjjön rá abból,meg persze a dal után személyesen is megkérem,csak ez olyan kis plusz meglepi lenne. Mit gondoltok Bruno Mars Marry You című számáról? Szerintem olyan kis fiatalos vidám,mint mi és ő imádja ezt a dalt! Vélemények? :)
2012. nov. 16. 01:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
03:01-es köszi!
2012. nov. 16. 03:03
 12/81 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy nem a te kezed kérem meg.Amúgy mi is anyanyelvi szinten nyomjuk. Ő tudni fogja,és ez a lényeg!
2012. nov. 16. 03:10
 13/81 A kérdező kommentje:
Amúgy nem lánykérés,hanem eljegyzés,zárójel bezárva :)!
2012. nov. 16. 03:10
 14/81 A kérdező kommentje:
Hát nem éppen,de szerintem neked úgyis mindegy :)...
2012. nov. 16. 03:38
 15/81 A kérdező kommentje:

Én kint éltem Londonban 22 éves koromig.

Nem lesajnálom az embereket,csak nem tudom,mért kell mindenkit ezen az oldalon mindenért leszólni. Én boldog vagyok,mert egy olyan dolgot fogok megtenni,ami életem egyik legjobb döntése és tudom,hogy a párom is boldog lesz. Mert mi kicsi dolgoknak is tudunk örülni,pl egy kedves dalnak. Ami szerintem a mai világban elég ritka. De köszi mindenkinek a pozitív,illetve negatív kritikát,így is marad az,hogy nagyon jót találtam ki és a jelenleginél még boldogabbá fogom tenni azt,aki nekem a legfontosabb.

További jó kekeckedést,de nem feltétlen muszáj már kommentelni,mert nem nézegetm ezt az oldalt :)!

2012. nov. 16. 03:53
 16/81 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem semmi extra nincs ebben a lánykérésben. Persze én ezt nem bántásból írom le, de én valami "nagy durranásra" számítottam amikor elkezdtem olvasni, viszont "csalódottan" értem a végére.

Szép, szép, de ez is olyan szokványos. Elviszem étterembe, berakatom ezt meg ezt a számot, elviszem Párizsba és ott kérem meg stb....

Amúgy hiába tudok angolul, nekem se az lenne az első gondolatom, hogy azért szól ez a szám mert lánykérés lesz. Úgyhogy ha a leányzónak nem esik le elsőre ne vedd zokon! :)

Sok boldogságot és kívánom, hogy alakuljon minden úgy ahogy eltervezted!

2012. nov. 16. 05:26
 17/81 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudok angolul, az én időmben még az orosz volt a kötelező tantárgy..:(

Mikor a férjemmel megismerkedtünk, egy dalra kért fel táncolni..Azóta is, ha meghalljuk, egymásra mosolygunk..

Ennek 30 éve... szóval, jó ötlet!!

2012. nov. 16. 06:00
 18/81 anonim ***** válasza:
97%
Hát bocs, de ebben semmi különleges nincs. És mi van, ha az a fiatalos kis vidám párocskád nem is figyel majd a zenére, mert épp azzal lesz elfoglalva, hogy le ne egye magát azon a hangulatos kis helyen a kétszemélyes asztalkátok mellett, amit gyertyák világítanak meg?! Téged ilyen minden lében kanálnak tudlak elképzelni, idegesítő alak lehetsz az biztos!
2012. nov. 16. 06:24
 19/81 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem hozd rá a parát előtte! Mondd neki már nem akarsz a barátja lenni blabla...
2012. nov. 16. 06:44
 20/81 anonim ***** válasza:
88%

Én tuti kínosan érezném magam. Nem valami

meghitt egy étteremben megkérni a kezét :(

2012. nov. 16. 07:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!