Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este kérem meg a párom kezét. Szerintetek is jót találtam ki?
Én kint éltem Londonban 22 éves koromig.
Nem lesajnálom az embereket,csak nem tudom,mért kell mindenkit ezen az oldalon mindenért leszólni. Én boldog vagyok,mert egy olyan dolgot fogok megtenni,ami életem egyik legjobb döntése és tudom,hogy a párom is boldog lesz. Mert mi kicsi dolgoknak is tudunk örülni,pl egy kedves dalnak. Ami szerintem a mai világban elég ritka. De köszi mindenkinek a pozitív,illetve negatív kritikát,így is marad az,hogy nagyon jót találtam ki és a jelenleginél még boldogabbá fogom tenni azt,aki nekem a legfontosabb.
További jó kekeckedést,de nem feltétlen muszáj már kommentelni,mert nem nézegetm ezt az oldalt :)!
Szerintem semmi extra nincs ebben a lánykérésben. Persze én ezt nem bántásból írom le, de én valami "nagy durranásra" számítottam amikor elkezdtem olvasni, viszont "csalódottan" értem a végére.
Szép, szép, de ez is olyan szokványos. Elviszem étterembe, berakatom ezt meg ezt a számot, elviszem Párizsba és ott kérem meg stb....
Amúgy hiába tudok angolul, nekem se az lenne az első gondolatom, hogy azért szól ez a szám mert lánykérés lesz. Úgyhogy ha a leányzónak nem esik le elsőre ne vedd zokon! :)
Sok boldogságot és kívánom, hogy alakuljon minden úgy ahogy eltervezted!
Nem tudok angolul, az én időmben még az orosz volt a kötelező tantárgy..:(
Mikor a férjemmel megismerkedtünk, egy dalra kért fel táncolni..Azóta is, ha meghalljuk, egymásra mosolygunk..
Ennek 30 éve... szóval, jó ötlet!!
Én tuti kínosan érezném magam. Nem valami
meghitt egy étteremben megkérni a kezét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!