Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eljegyeznétek a helyemben?
Figyelt kérdés
25F vagyok. Barátnőmmel most leszünk másfél évesek, fél éve együtt is élünk. Minden szép és jó lenne, ő már pedzegeti az eljegyzést... csakhogy szám szerint én lennék a harmadik vőlegénye, és ez nekem nem igazán tetszik. (Az előző kettővel szakított, mielőtt megismertem volna.)
Végül is megtehetném, hogy eljegyzem, és tudatosítom magamban, hogy számára ez nem komoly kötöttség, úgymond nem jelent semmit, csak egy gesztus... de én nem így gondolkodom. Félek viszont, hogy megbántom. Ti mit tennétek?
2012. okt. 16. 13:53
21/23 anonim válasza:
Én eljegyezném, de szex közbe kérd meg a kezét az ùgy romantikus...
22/23 Abygel90 válasza:
Mondd azt neki, hogy ha te egyszer eljegyzed, akkor az után néhány hónappal már el is fogod venni, ezért most ennek még számodra nincs itt az ideje.
23/23 Pub válasza:
akkor jegyezd el ha Te tudod h vele akarsz maradni eleted vegeig. ne legyel pasi akit eldob egy fel ev mulva es amikor ujra megkered majd egy lany kezet, akkor mar nem az elso lesz......:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!