Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eljegyeznétek a helyemben?
25F vagyok. Barátnőmmel most leszünk másfél évesek, fél éve együtt is élünk. Minden szép és jó lenne, ő már pedzegeti az eljegyzést... csakhogy szám szerint én lennék a harmadik vőlegénye, és ez nekem nem igazán tetszik. (Az előző kettővel szakított, mielőtt megismertem volna.)
Végül is megtehetném, hogy eljegyzem, és tudatosítom magamban, hogy számára ez nem komoly kötöttség, úgymond nem jelent semmit, csak egy gesztus... de én nem így gondolkodom. Félek viszont, hogy megbántom. Ti mit tennétek?
Az első két vőlegényével is élt együtt??
Később szeretnéd feleségül venni???
Lehet, hogy ezzel dicsekszik, hogy jegyes is volt és mégis visszadobta a gyürüt:):). Ha neki csak egy gesztus,akkor miért akarja, hogy eljegyezd? Meg kell tudnod, hogy miért váltak el az utjaik, az elõzõ 2-vel.
"számára ez nem komoly kötöttség" na ha igy fogja fel, akkor jobb,ha nem jegyzed el.
Jól van ugy a kapcsolat,ahogyan van, kötöttségek nélkül.
Beszélgettünk már ilyesmikről, számára ez azt jelenti, hogy felvállalom mások előtt. De miért ne vállalhatnám fel gyűrű nélkül?
Az esküvőn még korainak tartom gondolkozni. Úgy értem, persze, ha minden rendben marad közöttünk, néhány év múlva biztosan megkérem a kezét, de nem akarom elkapkodni. Mi van, ha a házasságból is csak úgy kitáncol?
Nagyon helyesen teszed, ha vársz még a dologgal. Nehogy már ő mondja meg, hogy mikor jegyezd el, azt majd Te tudod! Ha most eljegyzed, akkor nem sok idő múlva úgy fog irányítgatni, ahogy neki tetszik. Mondd meg neki, legyél férfi a talpadon, hogy el fogod jegyezni, ha úgy érzed, hogy eljött az idő, de addig ezt szóba hozni is felesleges. Te legyél a főnök a kapcsolatban, ne hagyd, hogy ilyen játszmákba belevigyen. A másik két vőlegényt is lehet, hogy azért hagyta ott, mert tudta őket rángatni, és kiszeretett belőlük. És igenis, költözzetek össze, ismerd meg jó alaposan, amíg eljegyzed, mert egy házasságból már nehéz lesz kimászni.
Ha meg neki máshogy nem megy, és köti az ebet a karóhoz, hogy vagy gyűrű vagy semmi, akkor viszlát.
Lehet csak gyűjti a gyűrűket és beadja a zaciba :D
Ha ki kellett írni ide,akkor szerintem még nem állsz készen!Érezni fogod mikor kell,mikor a szíved sugallja,akkor! :)
Ne egy gesztus legyen :) Ne másért tedd,mert más ezt akarja :) Azért tedd mert te akarod! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!