Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűvásár, de hogyan? Haraggal vagy anélkül?
Anyósom és a párom múlt héten összevesztek azon, hogy a férfinak kell vennie a gyűrűt, nem a nőnek, sem pedig közösen.
Nekem van két óriási pecsétgyűrűm, ami arany, szinte teljesen fedezné a két karikagyűrű árát. Úgysem használom azokat, nincs amit kezdjek velük, erre a célra pont jó lenne. Anyósom viszont hajthatatlan, szerinte így nem lehet gyűrűt vásárolni.
A párom jelenleg egyetemista, nem csoda, hogy nincs annyi pénze helyből...
Most várjunk még hónapokig, mert anyósom az illemet akarja betartatni?
Mondtam a páromnak, hogy megvesszük és kész, de ő meg nem akar haragot:-S
Szerintem a leirásból kiderült, hogy én vagyok a nő. Pontosan az a gond, hogy az anyósom szerint nem illendő az én pecsétgyűrűimből állni a karikagyűrűket.
Az eljegyzést meg szeretnénk, erre nem kérünk tanácsokat, a mi dolgunk, hogy másfél évig akarunk jegyesek lenni, vagy nem...
A másik mi kiállunk egymásért és mindent megszoktunk beszélni. A párom velem ért egyet, és azt mondta benne van így is a gyűrű vásárban...természetes, hogy haragot nem akar. De ha más mód nem lesz így veszünk gyűrűket és abban is benne lesz...
Köszi.
De tényleg, ha közös a kassza akkor nem mindegy? Akkor azt mondom fizesse a jövő hónapi lakbért egyedül én meg fizetem a gyűrűket :D Elvileg, s gyakorlatilag ugyanott leszünk, nem?
Nem értem minek kell feneket keríteni ilyen dolgoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!