Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyűrűvásár, de hogyan? Haragga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrűvásár, de hogyan? Haraggal vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Anyósom és a párom múlt héten összevesztek azon, hogy a férfinak kell vennie a gyűrűt, nem a nőnek, sem pedig közösen.

Nekem van két óriási pecsétgyűrűm, ami arany, szinte teljesen fedezné a két karikagyűrű árát. Úgysem használom azokat, nincs amit kezdjek velük, erre a célra pont jó lenne. Anyósom viszont hajthatatlan, szerinte így nem lehet gyűrűt vásárolni.

A párom jelenleg egyetemista, nem csoda, hogy nincs annyi pénze helyből...

Most várjunk még hónapokig, mert anyósom az illemet akarja betartatni?

Mondtam a páromnak, hogy megvesszük és kész, de ő meg nem akar haragot:-S

2012. aug. 31. 09:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Szerintem a leirásból kiderült, hogy én vagyok a nő. Pontosan az a gond, hogy az anyósom szerint nem illendő az én pecsétgyűrűimből állni a karikagyűrűket.

Az eljegyzést meg szeretnénk, erre nem kérünk tanácsokat, a mi dolgunk, hogy másfél évig akarunk jegyesek lenni, vagy nem...

A másik mi kiállunk egymásért és mindent megszoktunk beszélni. A párom velem ért egyet, és azt mondta benne van így is a gyűrű vásárban...természetes, hogy haragot nem akar. De ha más mód nem lesz így veszünk gyűrűket és abban is benne lesz...

2012. aug. 31. 21:27
 22/25 A kérdező kommentje:
Ja és együtt választjuk ki a gyűrűket (mert írta valaki, hogy nekem is kell tetszeddjen), nem is az a baj, csak az a baja az anyósomnak, hogy melyikünk fizeti...
2012. aug. 31. 21:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de anyósjelöltednek van egy kis igaza abban amit próbál a tudtotokra adni.Én elhiszem,hogy nincs te,meg ő,hanem csak "mi",de az elv mégis,hogy a két karika gyűrűtökbe csak a te értéked van benne.Illik a párodnak is kivenni belőle a részét.Szerintem értelmesen gondolkodik.Normál esetben ezt nekem a saját mutterkám mondaná,hogy -kislányom,te veszed a gyűrűket,nem közösen kéne?Szóval szertintem csak a te pártodat próbálja fogni,jófej anyósod lesz,nem hagyja a fiát a fejedre nőni. :) Az más más kérdés,nem tudom,hogy veled beszélgette-e ezeket a dolgokat,vagy csak párodtól hallottad vissza,de neked kéne elmondani anyóskának,hogy nyugi van,te ezt így szeretnéd,számodra ez nem probléma,most erre minek költsetek,ha ott van két fölös gyűrű...Így nyugodt lesz mindenki.Az viszont megint egy újabb dolog,hogy ennél mélyebben már tényleg nem szabad beeengednetek a magánéletetekbe...
2012. aug. 31. 23:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha közös kasszán vannak egyébként is, akkor nem mindegy? Anyósnak túl sok a szabadideje...
2012. szept. 1. 02:13
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszi.

De tényleg, ha közös a kassza akkor nem mindegy? Akkor azt mondom fizesse a jövő hónapi lakbért egyedül én meg fizetem a gyűrűket :D Elvileg, s gyakorlatilag ugyanott leszünk, nem?

Nem értem minek kell feneket keríteni ilyen dolgoknak...

2012. szept. 1. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!