Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűvásár, de hogyan? Haraggal vagy anélkül?
Anyósom és a párom múlt héten összevesztek azon, hogy a férfinak kell vennie a gyűrűt, nem a nőnek, sem pedig közösen.
Nekem van két óriási pecsétgyűrűm, ami arany, szinte teljesen fedezné a két karikagyűrű árát. Úgysem használom azokat, nincs amit kezdjek velük, erre a célra pont jó lenne. Anyósom viszont hajthatatlan, szerinte így nem lehet gyűrűt vásárolni.
A párom jelenleg egyetemista, nem csoda, hogy nincs annyi pénze helyből...
Most várjunk még hónapokig, mert anyósom az illemet akarja betartatni?
Mondtam a páromnak, hogy megvesszük és kész, de ő meg nem akar haragot:-S
Egyrészt ha anyósod már ebbe is beleszól, mi lesz később? Megmondja hogy milyen pózban kell csinálni az unokát?
Ha párod nem dolgozik, a közeljövőben nem tudtok összeköltözni akkor én nem sok értelmét látom az eljegyzésnek, de ha ti szeretnétek akkor ne tartson vissza párod anyja.
Nincs "kidobni való" 80-100 E. forintunk, egyelőre nem tartozunk ahhoz a réteghez...
Összeköltöztünk már és 2014 ben lesz az esküvőnk. Jövőben a párom bátyja nősül, utána mi esküszünk :D
Így pláne nem értem, miért kéne ilyen magánügybe beleszólnia.
Vegyétek meg a gyűrűt és mondjátok azt, hogy párod fizette és olcsón vette.
Sok boldogságot :-)
Az anyósod elég rosszul tudja. A karikagyűrűt egész életetekben viselitek, csak olyat szabad megvenni, amit mindketten felpróbáltatok és jól áll rajtatok. Ez nem harag kérdése, hanem józan megfontolás. A kirakatban nagyon szépen csillognak, de nem minden fajta áll jól mindenkinek. Ne engedd, hogy kihagyjanak.
A lánykérő gyűrűt tényleg a pasi veszi a nőnek, meglepiként.
A karikagyűrűt együtt veszik, a tiedet a párod neked, a párodét te neki.
Ami tényleg nem illik az az, hogy te veszed mindkettőt. Ez durva sértés, de nem anyósnak, hanem a párodnak. Akármennyire egyetemista, ő a férfi. Még nem vagytok házasok, nincs vagyonközösség, nem úgy van, hogy ami a tied, az az övé is.
Nem kell darabonként százezres gyűrűt venni, válasszatok olcsóbbat, fizessétek felesben, és néhány hónapot bírsz még várni. A kezedet már megkérték, esküvő még nem lesz, hova sietsz? Nem az a lényeg, hogy hamarabb mutogathasd. Szerintem nagyon gáz lenne, ha te vennéd a gyűrűket.
hmm... de ha csak 2014-ben lesz az esküvő, akkor még lehet várni a jegygyűrűkkel? addigra lesznek új gyűrűmodellek is, együtt lesz a pénz az esküvőre is, eladhatjátok a pecsétgyűrűket stb...
Ha van lánykérő gyűrűd, akkor az a mostani helyzethez jó?
bocsi, lehet hogy nem értettem valamit... :)
ööö, Anyuka viszont egy komolyabb kérdés szerintem:)
érdemes figyelemmel tartani, mielőtt úgy érzi az ő esküvőjéről van szó... :)
Úgy érted, a két pecsétgyűrűt akarjátok átalakíttatni?
Ne haragudj, igaza van az anyósodnak.
Te a nő vagy ugye? Mert eddig ezt hittem. Ha te vagy a nő, ez olyan, mintha te vennéd el a pasit, és nem fordítva... jaaaaaj... nagyon gáz. Szerintem.
Nálunk "vagyonközösség" van azóta szinte mióta megismertük egymást. Összeköltöztünk, innentől kezdve nincs enyém, meg tiéd...Megkérte a kezemet, innentől nincsen csak "mi".
Én nem érzem gáznak, ha az én két pecsétgyűrűmből álljuk a karikaggyűrűket, úgysem fogja azt senki soha tudni, hogy miből vettük, max. a párom meg én esetleg az anyósom, mert ő mindig érdeklődő. Úgyhogy innentől kezdve nem gáz.
"mutogatni" meg nem "mutogatom", a lánykérést is csak két legjobb barátnőmnek mondtam el, a szűk családnak, kész. Facebookra nem tettem ki sem az állapot változást, sem a gyűrűs képeket (mondjuk nincs is ilyen:P) úgyhogy ne mondd, hogy mutogatni akarom, mert nem.
Onnantól meg, hogy minden közös, részemről a pecsétgyűrű is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!