Utálom a családom, tele vagyok haraggal és gyűlölettel, hogy küzdjem le?
állandóan az pörög a fejemben, hogy el akarok húzni innen, de csak visszafog a cselekvésben a mérhetetlen dühöm, nem tudok semmihez sem hozzáfogni, ami kiugrást biztosíthatna, és közben kezdem sejteni, hogy a problémáim nem tudnám hátrahagyni, nem tudnék új életet kezdeni, mert ezeket a r*hadékokat nem tudom kitörölni a múltamból
igaz embernek tartottam magam, egyenes elvekkel, most már azt sem tudom ki vagyok egyátalán
Most komolyan..Hány éves vagy?
Mert hogy utálod azokat a " r*hadékokat" (idéztelek) akik etetnek,itatnak,fedél adnak..Akiknek kösz9önheted,hogy nem a híd alatt élsz..
Vagy tudod mit?? Tényleg,miért nem mész és leszel hajléktalan?? Akkor nem kéne elviselned ezeket az alakokat..
"menj el és vissza se nézz ha ez ekkora probléma..."
próbálok olyan megoldást találni, ami később sem fog felemészteni, nem lesz esetleg bűntudatom és végre boldog lehetek
"hány éves vagy? miért utálod őket pontosan, kicsit konkrétabbat írj már"
irreleváns, hogy hány éves vagyok, fiatal, de nem egy "vívódó tini", habár sokszor túlteszek rajtuk
gyűlölöm az anyám és az apám, hogy tönkre tették a gyerekkorom
anyám látszólag jól kezeli a múltat, ő is sokat szenvedett apámtól, de mint kiderült neki volt lehetősége változtatni magán és a sorsunkon, de nem tette
gyűlölöm, hogy mindezek ellenére megbocsátott magának, úgy látszik az én nevemben is, és a mai napig tagadja, amiket tett, gyűlölöm, hogy most hogy felnőttem boldognak mer lenni, gyűlölöm, hogy hagyta kimosatni az agyát ilyen-olyan "terápiákkal", csakhogy neki könyebb legyen
gyűlölöm, hogy nem vállal felelősséget magáért, míg én nem csak a magam terhét cipelem, sőt egyátalán nem a saját keresztem van a vállamon
gyűlölöm, hogy igaz embernek érzem magam, de nincs aki biztosítson róla, egyre jobban fogy a hitem önmagamban
"Most komolyan..Hány éves vagy?
Mert hogy utálod azokat a " r*hadékokat" (idéztelek) akik etetnek,itatnak,fedél adnak..Akiknek kösz9önheted,hogy nem a híd alatt élsz..
Vagy tudod mit?? Tényleg,miért nem mész és leszel hajléktalan?? Akkor nem kéne elviselned ezeket az alakokat.."
akár igazad is lehetne, de ne ítélj, mert olyan leszel, mint én
nem szeretnék hajléktalan lenni, mert mint írtam, szeretnék megoldást találni, leküzdeni a démonaim, anélkül, hogy megbánnék bármit is
(a hajléktalanság pont az, amit megbánnék)
ebben vajmi keveset segítettél
nézz egy picit a kérdés mélyére, vagy ne fáradj
bocsánat a szóhasználatért, akit sért a vulgaritás
megjegyzem apám sosem etetett, itatott ésatöbbi, ahogy fogalmaztál
igazságtalan lennék?
egy kis olvasnivaló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"Te szánalmas vagy.."
tudom, de akkor szánj is meg, vagy ennél többet nem tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!