Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nem vesz el elmehet. Erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vesz el elmehet. Erre megsértődött. Szerintetek?

Figyelt kérdés

7 éve együtt vagyunk, 5 éve jegyesek és élettársak(nem jogilag). 32 éves vagyok. Férjhez akarok menni, családot akarok! Korábban nem volt olyan fontos számomra sem a "papír", nem siettettem, de most nagyon úgy érzem, hogy ha most nem vesz el, amikor minden szép és jó, amikor boldogok vagyunk és már ismerjük egymás minden gondolatát, az azt jelenti, hogy soha nem is fog elvenni.

Bármennyire is szép az élet vele. Ha nem lépünk tovább én lépek tovább. Elmondtam neki, erre megsértődött, hogy ha így állok hozzá, akkor nem is szeretem igazán. Zsarolásnak ő nem enged.

Ez zsarolás? Szerintem természetes igény.

A hétvégén szakítottam vele.

Állt a bál rendesen.

Most a határidőn gondolkodok, hogy mikorra várjam el tőle, hogy elköltözzön tőlem.

De közben meg kutyául szenvedek. Nem akarom én igazán, hogy vége legyen. Sőt belehalok, hogyha tényleg vége lesz, de végre érezni akarom, hogy számítok, hogy igazán számítok annak a férfinak, akivel együtt élek, akinek mindent megteszek, akinek gyereket akarok szülni.

Miért nem vagyok annyira fontos, hogy a feleségének akarjon?

Komolyan visszahoznám a régmúltat, amikor büntették a házasságszédelgőket, akik hosszú évekig csak ígérték a házasságot.

2012. aug. 27. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
15%

Nah,egy ujabb kapcsolat amit az anyos tett tonkre.

Ha nem lennel olyan,mint az anyad,elvenne.

Megoldas:ne legyel olyan,mint a muter.Ne majmold!Legyel onmagad!

Szerinted 32 evesen mikor talalsz masik pasit?Es mennyi idobe telik majd felepiteni az uj kapcsolatot a "hazassag+gyerek" szintig?

Ezt a kapcsolatot kellett volna megmenteni,es nem csak a masiktol kovetelni,hogy"De vegyel el,de vegyel el",hanem szepen magunkba nezni,hogy miert is nem akar elvenni.

2012. aug. 30. 12:39
 62/79 anonim ***** válasza:
83%

talán erre mondják hogy nézz meg az anyját vedd el a lányát!?

nem tudom,mindenki hasonlít a szüleire ....ez olyan butaság...de legalább tudod mit várhatsz tőle?vele maratsz?mit teszel?

2012. aug. 30. 12:47
 63/79 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem majmolom az anyám. Ezek olyan természetes ösztönös dolgok. Hogy adott szituációban milyen szó jön az ember szájára. Hogy ugyanolyan arcberendezéshez ugyanaz a frizura áll jól. Hogy tőle tanultam főzni és az ő kosztját ettem huszonévig...

Meg egyébként is ez csak egy kifogás. Ezt tudta csak mondani, mert valamit mondania kellett. De nyilván nem ez az igazság. Vagy ha az, akkor nagyon tudom sajnálni. Ez van.

Most ebben a pillanatban nem is bánom, hogy vége. Ha ennyire sem tart. Ha nem vagyok számára önállóan értékes emberi lény, csak az anyám egy lehetséges klónja. Akkor tényleg hagyjuk az egészet.

Én nem bántottam őt a családja, a barátai miatt sohasem. Meg egyébként sem. Nyilván nekem is vannak, amik nem tetszenek benne és körülötte, de nem a részleteket nézem, hanem az embert önmagában és teljes egészében.

Hogy hol találok 32 évesen mást? Viccelsz? Bárhol!

Csak van-e kedvem keresni? Most nincs.

Tegnap nagyon felhúzott, amikor közölte, hogy disszidálna külföldre, ha még a fenekem is megnöveszteném akkorára, mint amekkora az anyámé. Majd 10 másodperc múlva rámmászott. Pontosabban csak akart volna (de ennyi megaláztatást már nem tűrtem el).

2012. aug. 30. 13:00
 64/79 anonim ***** válasza:
61%
Én végig egyet értettem azzal,hogy kirakd a fenébe...Sztem az mindent elárul egy pasiról,ha azt a nőt akit szeret (és ráadásul ha tudja,hogy mennyire boldoggá tehetná vele a párját)nem jegyzi el...Ott mindig vmi hiba lapul.Abszolút jól fogalmaztad meg a válaszod,minden pontjával egyet értek.Bnőm 39 évesen lépett ki egy nem jó kapcsolatból(még nem voltak házasok),bátor volt,2 év eltelt ugyan,de megtalálta a Nagy Őt!Nálatok így kellett történnie,ebben az időben,7 év elteltével!Kitartást kívánok,hidd el meg lesz a gyümölcse!
2012. aug. 30. 13:49
 65/79 anonim ***** válasza:
40%
előző vagyok:bocsánat,nálatok már megvolt az eljegyzés,szóval a továbblépés a házasság irányába...
2012. aug. 30. 13:51
 66/79 anonim ***** válasza:
67%
A stílusod nem épp kellemes, de az elveddel egyetértek, hogy ha számodra fontos, akár léphetne is... Én biztosan messziről kerülnélek, de ha már 7 évig kibírtalak, biztosan elvennélek!
2012. aug. 30. 14:46
 67/79 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudlak sajnálni, Kérdező. Senki sem érdemli meg, hogy egyedül maradjon, de ilyen hozzáállással és stílussal amiből itt ízelítőt adtál, nem csodálkoznék, ha sohasem találnál még egy olyan jó bolondot, mint a (mostmár) exed.
2012. aug. 30. 14:57
 68/79 anonim ***** válasza:
53%

én nem bántásnak írtam a nézd az anyját vedd a lányát..csak példa volt ,hogy mindenki hasonlít a vér szerinti szüleire vagy kicsit vagy nagyon.Erről emberek nem tehetnek!!! A párod egy ostoba ,majom!!!Én kapásból dobnám....

nálunk se volt se házasság,se eljegyzés..de nem azért mert nem akarjuk .hanem mert nincs most erre pénz(tudom ingyen van a polgári 2 tanús esküvő)de most 2 gyerekkel fontosabb dolgok vannak mint ez!!!De mivel nálatok volt eljegyzés,gyerek még nincs ezért jogos volt hogy vártad a lagzit!!!!!

2012. aug. 30. 15:03
 69/79 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező, magadban is vedd észre azért a hibákat. Zsarolod a pasidat, úgy viselkedsz mint az anyád, pedig tudod, hogy nem kedveli, hisztizel, sajnáltatod magadat vadidegen emberekkel és még hazudsz is (csak szeretted volna, hogy "rád másszon")... Nem csoda, hogy kirakott a pasid, remélem a következőt, ha lesz, jobban megbecsülöd majd és tanulsz az itt elkövetett hibáidból.
2012. aug. 30. 15:39
 70/79 anonim ***** válasza:
49%
32 évesen bárhol találsz pasit?Miért,olyan fú de jó nő vagy?Nem sokan fogják elviselni a viselkedésedet...
2012. aug. 30. 16:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!