Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nem vesz el elmehet. Erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vesz el elmehet. Erre megsértődött. Szerintetek?

Figyelt kérdés

7 éve együtt vagyunk, 5 éve jegyesek és élettársak(nem jogilag). 32 éves vagyok. Férjhez akarok menni, családot akarok! Korábban nem volt olyan fontos számomra sem a "papír", nem siettettem, de most nagyon úgy érzem, hogy ha most nem vesz el, amikor minden szép és jó, amikor boldogok vagyunk és már ismerjük egymás minden gondolatát, az azt jelenti, hogy soha nem is fog elvenni.

Bármennyire is szép az élet vele. Ha nem lépünk tovább én lépek tovább. Elmondtam neki, erre megsértődött, hogy ha így állok hozzá, akkor nem is szeretem igazán. Zsarolásnak ő nem enged.

Ez zsarolás? Szerintem természetes igény.

A hétvégén szakítottam vele.

Állt a bál rendesen.

Most a határidőn gondolkodok, hogy mikorra várjam el tőle, hogy elköltözzön tőlem.

De közben meg kutyául szenvedek. Nem akarom én igazán, hogy vége legyen. Sőt belehalok, hogyha tényleg vége lesz, de végre érezni akarom, hogy számítok, hogy igazán számítok annak a férfinak, akivel együtt élek, akinek mindent megteszek, akinek gyereket akarok szülni.

Miért nem vagyok annyira fontos, hogy a feleségének akarjon?

Komolyan visszahoznám a régmúltat, amikor büntették a házasságszédelgőket, akik hosszú évekig csak ígérték a házasságot.

2012. aug. 27. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
70%

sok férfi azért mondja h nem akar nősülni,mert a mai nők..hááát.. tisztelet a kivételnek,kevés a normális,családcentrikus

kérdező ezt ne magadra vedd annak üzenem aki szerint nincs férfia aki házasodna!!

amúgy pont férjem mondta a minap,h siralmasak a mai lányok-fiatal nők h h gondolkodnak a férfiakról,családról,gyerekekről,ha ő most lenne fiatal házasulandó,nem biztos h találna magának feleséget

és ameddig engem nem ismert meg ő sem volt házasságpárti,pedig több éves kapcsolata volt előttem.

vagyis sztem nincs olyan h házasságpárti-vagy nem-párti. ő az igazi vagy sem? ennyi. ha valaki azt mondja fél az elköteleződéstől akkor attól fél h az adott illetőnek köteleződjön el

2012. aug. 27. 17:25
 52/79 anonim ***** válasza:
85%

A kérdező azt írja, hogy sokáig neki se volt fontos. Aztán a sok bizalomvesztés után az életében egyik nap bekattan neki, hogy meggondolta magát.

Erről a folyamatról a pasit nem tájékoztatta, hanem egyszercsak lerohanta, hogy akkor most azonnal valljon színt.

A fickó eddig abban a tudatban volt, hogy egyiküknek sem fontos az esküvő, majd volt tíz másodperce homlokegyenest más választ adni - anélkül, hogy ezen gondolkodhatott volna vagy legalább a saját/közös ötlet illúziója meglett volna.

Szóval a gond itt nem az igénnyel, hanem a rárontós, fegyvert a homlokhoz szorítós tálalással volt.

Szerintem ha a kérdező ezt normális hangnemben felhozza és hagy 1-2 hét kifutási időt neki, egészen más lett volna a válasz.

2012. aug. 27. 19:17
 53/79 anonim ***** válasza:
71%

(nem olvastam a válaszokat)

Ez egy természetes igény, ahogy mondod. Ha szeret, fontos vagy neki, szívesen feleségül vesz ha igényled. Ha nem igényelnéd, lehet hogy neki jó lene így is. Ne játszd a sértődöttet, ne zsarold, mondd el neki hogy ez neked mennyire fontos és vele képzeled el a jövőd, gyerekeket, stb. Beszélgessetek!

2012. aug. 27. 19:50
 54/79 anonim ***** válasza:
39%
Némelyik válaszolónak üzenem akik azt írták,hogy gratulálnak,hogy ilyenért szakított,meg hogy magát a házasságot szereti és nem a párját.Szóval sztem,ezek után,mégha nem is llépte volna meg a szakítást,biztos vagyok benne,hogy belülről felőrölte volna magát,ami később kihatott volna a párkapcsolatukra is,egyre több veszekedés,majd szakítás lett volna.Belenyugodni egy ilyenbe,hogy nem veszi el feleségül,holott ELJEGYEZTE a a nőt,ezt ne felejtsük el,nagyon nem lehet,pláne azért 32 éves korban.Még babázbi is szeretnétek majd gondolom,szóval éppen időben kezdte el érezni,hogy hiányzik neki.Az hogy eddig nem volt fontos,az nem azt jelenti,hogy megbeszélték,hogy nem akarnak házasságot,csak gondolom teltek a napok,majd mostanság eszébe jutott a kérdezőnek,hogy mostmár jó lenne.A tálalás az tényleg lehetett volna tompább is,de Ők tudják,hogy az az adott beszélgetés hogy kiviteleződött.
2012. aug. 27. 21:55
 55/79 anonim ***** válasza:
46%

nálunk fordított volt a helyzet: a párom mindenáron el akart venni feleségül.

már régen, kb pár hónap járás után megmondtam neki, hogy nem igazán vonz a házasság gondolata, sőt, eddig minden barátommal közöltem, h nem írok alá semmilyen vagyonjogi papírt egy érzelmi kapcsolatról.

ennek ellenére megkérte a kezem, és erőltette a házasságot. végső elkeseredésemben már azt vágtam a fejéhez, hogy akkor vegyél el egy házasságmániás libát, ha ennyire kell az a vacak papír, és dobj el egy olyan embert , aki szeret téged, és egy olyan kapcsolatot, ami jól működik.

szerencsére jó vége lett a dolognak. megegyeztünk, hogy lesz gyűrűnk, ő örök vőlegény, én örök menyasszony maradok. :)

valahogy úgy érzem, hogy a perfektül működő kapcsolatunkat teljesen tönkrevágná egy papír...

minden vágyam, hogy ő legyen a leendő gyermekem apukája, hogy együtt öregedjünk meg, de nekem a házassággal elvi gondjaim vannak.

balga voltál, hogy eldobtál egy embert, aki szeret téged, és kiállt melletted a nehéz időkben is, csak azért mert jobban kell neked a papír, mint a szeretet, amit adni tud.

2012. aug. 27. 22:13
 56/79 anonim ***** válasza:
75%

Először azt akartam írni, hogy tényleg nem szereted a párod igazán. 32 évesen 7 év után kirőgni azt akit szeretsz, csak mert rád jött az ötperc... Nem értem.

Aztán elolvastam ezt:

"Tehát egyszerűen egy lúzernek érzem magam. Ezért van szükségem arra, hogy legalább ő ne vágjon át. Annyit csalódtam az emberekben. Már nem bízok meg benne sem igazán. A házasságra azért van szükségem, hogy egy kicsit megnyugodhassak és bízhassak benne és kettőnkben. "

Te nem a párodat nem szereted, hanem önmagad. Nem azt kapod a világtól, amit vársz, ezért fogod azt az embert, akitől a legkönnyebb követelni, mert kéznél van, és azt akarod, hogy változtassa meg az életed. Azt, amin csak te tudsz változtatni. Vegyen el, mert neked épp lelki válságod van. Ez így nem működik. Ő neked nem tudja megadni azt amire annyira vágysz. Nem, nem a házasságot. Azt meg tudná adni, de neked valójában nem az kell. Azt csak hiszed. Neked az kell, hogy szeresd és elfogadd magad, és ne mások véleménye miatt érezd magad épp jól vagy rosszul, királynak vagy lúzernek. Ha ez megvan, teljesen mindegy lesz, hogy elvesz-e vagy sem. Vagy ha mégis kell a papír, akkor lazán elküldöd és nem agyalsz rajta, nem szenvedsz miatta. Akkor eldöntöd és lépsz, és ennyi.

Amíg kívül keresed azt aminek belülről kellene jönnie, soha semmivel nem leszel elégedett. Azzal sem, ha elvesz. Max. egy ideig. Aztán kreálsz másik problémát magadnak.

2012. aug. 28. 00:58
 57/79 anonim ***** válasza:
83%
Erre én csak azt tudom mondani, hogy te otthagyod egy ilyen hülyeség miatt mikor minden jó köztetek és boldogok vagytok, akkor te valóban egy lúzer vagy és még kib*szott hülye is. Neked egy papír többet ér egy jó kapcsolatnál, hát 32 évesen most aztán megint keresgélhetsz pasit, aztán várhatsz éveket, ja igen de akkor sem biztos hogy valaki majd elvesz, de biztos neked így jobb. Ha egy boldog kapcsolat nem felelt meg... kellett a dráma mi? A házasság krvára semmin nem változtat nem értem minek egyáltalán emiatt ilyen hisztit levágni. Jegyesek vagytok, akkor ott a gyűrű, a bizonyítéka hogy szeret és összetartoztok... de neked ez nem elég. Ilyen nő normális pasinak nem is kéne. Neked a boldogság egy nyomorult papíron múlik. Ez gáz.
2012. aug. 30. 01:20
 58/79 harleynagyi ***** válasza:
67%
szerintem nagyon jol tetted hogy le ultel es elmondtad hogy most mit is akar hiszen 5 ev jegyeseg eleg hosszu ido.. Hiszen neki az elejen meg kellet volna mondani hogy hazassagot nem akar de ha eljegyez csak epen eskuvot nem akar ez azert van hogy ugy erzi akor nincs lekotelezve ... Ha O elrohant azal mindre valaszolt neked
2012. aug. 30. 06:45
 59/79 A kérdező kommentje:

Na megvolt az utolsó, higgadt tisztázó beszélgetés.

Tényleg itt volt már az ideje.

Azt mondta, hogy már régóta szomorúan figyeli, ahogy egyre jobban hasonlítok az anyámra (akit nagyon utál). Zavarja, ha azokat a szavakat használom, amiket ő. Ha olyat főzök, amit ő. Ha úgy fésülöm a hajam, ahogy ő. Hogy egyre több mindenben egyetértek az anyámmal (régen rossz volt vele a viszonyom, de az utóbbi években közelebb kerültünk egymáshoz ez tény).

Azt mondta, hogy ugyan engem nagyon szeret és minden rendben van. De fél attól, hogy idővel ugyanolyan leszek, mint az anyám és akkor ő sírva elmenekül a világból. Úgyhogy nem, soha nem akar elvenni.

Magától ezt soha nem mondta volna meg.

De azért maradjunk együtt, évezzük az életet és szexeljünk...

Szóval vége.

Most anyámon gondolkozok. Bár ennek nincs sok értelme. Az egésznek nincs értelme.

2012. aug. 30. 09:07
 60/79 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy így alakult :-( Főleg amiatt, hogy ennyi időt és energiát fektettél, fektettetek a kapcsolatba mire kiderült hogy mást vártok egymástól.

Kitartást kívánok Neked!

2012. aug. 30. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!