Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nem vesz el elmehet. Erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vesz el elmehet. Erre megsértődött. Szerintetek?

Figyelt kérdés

7 éve együtt vagyunk, 5 éve jegyesek és élettársak(nem jogilag). 32 éves vagyok. Férjhez akarok menni, családot akarok! Korábban nem volt olyan fontos számomra sem a "papír", nem siettettem, de most nagyon úgy érzem, hogy ha most nem vesz el, amikor minden szép és jó, amikor boldogok vagyunk és már ismerjük egymás minden gondolatát, az azt jelenti, hogy soha nem is fog elvenni.

Bármennyire is szép az élet vele. Ha nem lépünk tovább én lépek tovább. Elmondtam neki, erre megsértődött, hogy ha így állok hozzá, akkor nem is szeretem igazán. Zsarolásnak ő nem enged.

Ez zsarolás? Szerintem természetes igény.

A hétvégén szakítottam vele.

Állt a bál rendesen.

Most a határidőn gondolkodok, hogy mikorra várjam el tőle, hogy elköltözzön tőlem.

De közben meg kutyául szenvedek. Nem akarom én igazán, hogy vége legyen. Sőt belehalok, hogyha tényleg vége lesz, de végre érezni akarom, hogy számítok, hogy igazán számítok annak a férfinak, akivel együtt élek, akinek mindent megteszek, akinek gyereket akarok szülni.

Miért nem vagyok annyira fontos, hogy a feleségének akarjon?

Komolyan visszahoznám a régmúltat, amikor büntették a házasságszédelgőket, akik hosszú évekig csak ígérték a házasságot.

2012. aug. 27. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
40%

tök igazad van. 7 év alatt sem tértetek rá a közös útra. nekem is fontos volt a papír,ez van. elvileg ő is akart házasságot,mert eljegyzett,de 5 év után sem vett el. vagyis mégsem akar,nem karaj ország világ előtt kijelenteni h te vagy az. soma mondta egyszer és nagyon igaza van: az együttélés házasság nélkül egy idő után egymás sértegetése,mert az jelzi: biztos van nálad jobb/csak még nem találtam meg

mire várnál még? és mi az h zsarolás??? 5 éve vagy a menyasszonya! régen eljegyzés után 2 éven belül "illett" megtartani az esküvőt.

nem egy a vágyatok, a jövőképetek,az értékrendetek,lépni kell. ő nem szeret eléggé. én azt mondom,jól tetted,épp ideje volt.

2012. aug. 27. 15:43
 42/79 anonim ***** válasza:
65%

Hiába jöttek a lepontozások, akkor is el lehet gondolkodni, hogy akik negatívat írtak, miért?! Más pedig pozitívat, ami a kérdező hallani akar! :) :)

5év jegyesség után, nincs a pasinak jövőképe? Minek kérte meg a kezed? Nyilván egy nő máshogy gondolkodik, tehát ha eljegyeztek, akkor egy idő után felvetődik a kérdés, hogy esküvő MIKOR? Most vagy az a helyzet, h azért jegyzett el, hogy komolynak tűnjön és ezzel el van intézve, vagy túl kényelmes neki az, hogy gondoskodsz róla!

Aki meg azzal jön, hogy "nem akarom elkötelezni magam" vagy hasonlók, az mind - mind csak kifogás, ezek egyértelmű jelek, mint ahogy az is, hogy marad a jegyesség, és nem követi házasság.

Ha ezt ő zsarolásnak veszi, ez is csak egy visszavágás volt arra, hogy megemlítetted neki, és jön a sértődés. Most, hogy szakítottatok, még ha vissza is táncol, és elvesz, csak ne legyen vége, egy idő után válás lesz a vége.

32 éves vagy, nem leszel már fiatalabb. Nézd azt, hogy hány évet toltál ebbe a kapcsolatba, hallgattad az ígéreteket! Szereted, értem, de lehet, hogy megtalálod a párod, aki tényleg megbecsül.

Pont ezért nem értem az eljegyzést, ha nem akar valójában elvenni?! Csak azért húzott gyűrűt az ujjadra, hogy "fogd be a szád" és legyen ennyi elég? Sajnálom, remélem, mielőbb jóra fordul a dolog, és boldog leszel!

2012. aug. 27. 15:52
 43/79 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarlak megbántani, de tényleg boldog lennél úgy, hogy egész életedben tudnád hogy ő ezt nem akarta, hogy csak kényszerből tette? Megéri így leélni az életet?
2012. aug. 27. 16:13
 44/79 anonim ***** válasza:
100%

a komolysághoz a példám: anno volt egy fiú,nagyon szerelmes voltam.nekem nem az esküvői cécó kellett hanem a kinyilatkoztatás,vagyis h igen-igen,együtt örökké meg minden. ő azt mondta boldogan eljegyez,de se esküvőt,se gyereket nem akar 40 éves koráig-egykorúak voltunk,akkor voltunk 22 évesek. én mondtam neki h akkor ne is kérjen meg,mert én 40 éves koromra már 2-3 szép nagy gyereket szeretnék. nem is maradtunk együtt,mert nem egy volt az életcél.

amikor a férjem megismertem,szóba került az is h ki miként vélekedik házasságról,gyerekvállalásról-nevelésről én annyit mondtam,gyereket csak házasságba szülök-nekem ez fontos,nem akarok milliós lagzit,elég az aláírós esküvő is ha úgy alakul az élet. ő is így vélekedett. pár hónap múlva megkérte a kezem,és még aznap megmondta h másnap megyünk időpontot kérni az esküvőhöz. kérdeztem biztos-e a dolgában,de azt mondta nagyon szeret és ő sem akar félmegoldást

ha nem kerül szóba a dolog ilyen hamar,sztem akkor is szóba kell kerüljön komolyan 2-3 éven belül,az alatt mindenki el tudja dönteni,h mire vágyik a jövőben. ha a pasinak nem fontos a papír,de neked igen,akkor is vegyen el. hisz mindegy neki nem? a reakciója szerintem egyértelmű: rájött h most már tényleg lépni kell,de ő most sem akar,így visszavágott.

vagyis: aki akar házasodni,lépje meg,ha meg nem ne húzza a másik idejét.

2012. aug. 27. 16:14
 45/79 anonim ***** válasza:
77%

és a kérdező tán boldog lenne ha így élne évekig? kötelkesek vagyunk beáéldozni magunkat? ha így van,akkor ő nem köteles h te boldog legyél?

amúgy ilyenkor szokott az lenni h x év jegyesség-totojázás-után pasika hirtelen lelép és pikk-pakk elvesz mást. mert tudatosan vagy tudat alatt várja az igazit. ha totojázik,nem te vagy az igazi.ilyen egyszerű. lépj tovább!!!

2012. aug. 27. 16:20
 46/79 anonim ***** válasza:
37%
Azért a mai világban igen becsülendő, ha akad olyan férfi aki házasodni mer/akar.
2012. aug. 27. 16:30
 47/79 anonim ***** válasza:
73%
nagyon sok akar!!
2012. aug. 27. 16:33
 48/79 anonim ***** válasza:
68%
Lehetséges, csak még mások nem találkoztak ilyenekkel!
2012. aug. 27. 16:43
 49/79 anonim ***** válasza:
96%
akkor én szerencsés vagyok,mert rengeteg házas,vagy házasulandó férfit ismerek. a kérdező meg nyalja meg a talpát mert lehet h egyszer majd hajlandó lesz elvenni? olyan férfi kell neki,akinek ez minden vágya! és ha szeretné a kérdezőt,és azonosak lennének a vágyaik,akkor így is gondolná!
2012. aug. 27. 16:48
 50/79 anonim ***** válasza:
86%

Én is szerencsésnek mondhatom magam! :)

Kérdező, ezek után, még ha el is vesz, tudnál így élni vele, tudván, milyen módon vette(d) rá magát?

2012. aug. 27. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!