Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meg akarom kérni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom kérni a barátnőm kezét, de ő nincs oda az esküvő gondolatától. Hogyan nyűgözzem le?

Figyelt kérdés

Már beszéltünk a házasságról, de ő mindig nagyon ellenezte a dolgot. Azt mondta soha nem megy férjhez, mert a házasság, csak gondot okoz egy pár életében, és neki amúgy sem kell egy papír arról, hogy szeret valakit. ( Nem tudom miért van ennyire ellene a dolog, feltételezem , az is közrejátszik benne, hogy a szülei 5-6 éves korában elváltak, és azóta nem tartja a kapcsolatot az apjával)

De én mindenképp szeretném elvenni, ezért úgy szeretném megkérni a kezét, hogy ne tudjon nemet mondani. Gondoltam már, hogy augusztus 20.-án kimegyünk a tüzijátékra, és majd ott, de szerintem ez nem elég nyerő..

Ti hogy kérnétek meg? Vagy hogy kértétek meg a párotokat? Hölgyek, milyen eljegyzésről álmodtok?

#eljegyzés #esküvő #eljegyzési tipp
2012. aug. 9. 19:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%

figyelj, ha romantikus, akkor elviszed egy romantikus helyre. Mindegy, hogy hova. Kirándultok, aug. 20, vagy csak otthon rózsákat szórsz szét, mindegy. Mondd el neki, hogy tudod nagyon jól, hogy nem akar férjhez menni, de Téged boldoggá tenne azzal, ha hozzád menne. Mondd el neki, hogy nem kell nagy esküvő, elég egy két tanús (hogy ne legyen probléma), ha akarja írhattok házassági szerződést (ha esetleg a válási gondokra gondol), de szeretnéd, ha megtisztelne azzal, ha hozzád menne feleségül. Bár a házassági szerződés nem a legjobb kezdés, inkább hagyd ki. ha én ennyire ellenezném a házasságot, nem szeretném hallanai a végleg, örökké, öszekötni, feleségem szót, mert az olyan végleges, vagy nem is tudom. :)

Ha nem romantikus, akkor sok ötletem nincs :) de sok sikert kívánok. Ha nemet mond, akkor sincs veszve semmi, nem jelent, hogy nem szeret, de kérdezd meg, hogy ha ketten egymás ujjára húztok egy gyűrűt az összetartozás jelképeként papír nélkül, az megfelel-e neki?

Csak ötleteket próbáltam írni, ne hurrogjatok le :)

2012. aug. 10. 12:58
 22/29 anonim ***** válasza:

"Ha nem akarja, tálalhatod akárhogy, nem fog igent mondani."

A volt munkatársam ezt 7 év után cáfolta meg. A párja hét év után eléállt, és elmondta, hogy hozott neki meglepit. Munkatársam a fürdőből jött ki, törcsiben volt és vizes volt a haja :D Azt hitte, csokit kap, erre a fiúcska előkapott egy gyönyörű gyűrűt. A munkatársam másnap könnyezve mutogatta a gyűrűt. Nem minden esetben igaz, hogy soha nem mond igent :)

2012. aug. 10. 13:00
 23/29 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen szétbőgtem magam, szervezd meg, erre lehetetlen nemet mondani! (mondjuk akkor a szülőket ki kellene hagyni, barátok, közeli családtagok, akikkel jóban vagytok, ennyi elég).

Sok sikert! :)

2012. aug. 10. 15:43
 24/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kénytelen volt igent mondani, gyakorlatilag zsarolták. Mondj igent, vagy hatvan ember csinál botrányt a rovásodra.
2012. aug. 10. 23:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Egyébként érdekes, hogy amikor egy lány teszi fel a kérdést, hogy miként vegye rá a párját, hogy végre meggyűrűzze, mindenki jön a zen dumával, hogy majd, ha eljön az ideje, ne erőltesd, ne erőszakold ki, itt meg megy a nagy biztatás, hogy gyerünk, fiam, sz@rd le, ő mit akar.
2012. aug. 11. 01:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Négyszemközt, különösebb szervezés nélkül még elmegy. Akkor legalább nem lenne nyomás alatt.
2012. aug. 11. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem nem kéne nyaralás, sem különleges helyszín, csupán annyi a vágyam, hogy meglepi legyen! Nagyon tetszett pl. pár sorral feljebb írja egy válaszoló, hogy munkatársa a fürdőből jött ki, törcsiben állt, vizes hajjal és .... Na, egy ilyen szürke és hétköznapi szituból annyira varázsos kihozni szerintem a lánykérést. Vagy amikor meccset nézünk otthon, sört iszunk és pizzázunk, és eszembe sem jutna ilyen... Szóval nekem a legjelentéktelenebb pillanat a vágyam, amikor abszolút nem számítok rá, ennyi, semmi több. Más kérdés, hogy mi már beszéltünk róla, és tudom, hogy el is fog jönni, és szeretném is. A Ti esetetekben lehet, hogy jobb lenne mondjuk a Balcsi parton ücsörögni a naplementében, vagy tényleg valami, ami meghatóbb...
2012. aug. 14. 11:10
 28/29 anonim ***** válasza:

" [link]

Ezen szétbőgtem magam, szervezd meg, erre lehetetlen nemet mondani! (mondjuk akkor a szülőket ki kellene hagyni, barátok, közeli családtagok, akikkel jóban vagytok, ennyi elég).

Sok sikert! :)"

Össze is csinálnám magam, ha a párom bátyja játszaná le nekem a Marry me című számot. Mégis hogy jön a báty a képbe?!?!?! És ez lenne alegbájosabb lánykérés?!?!?! OMG.

Szerintem beszéljétek át még egyszer együtt ezt a dolgot...

2012. aug. 14. 13:17
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, te hány éves vagy, 12? Mert a stílusodból az jön le... :)

Ejnye, megmondalak anyucinak, hogy odaültél a nagyok gépéhez, sipirc rajzfilmet nézni! ?D

2012. aug. 15. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!