Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő templom nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a vőlegényemmel szeretnénk összeházasodni de egyenlőre nem szeretnénk templomi esküvőt csak 2 tanú anyakönyvvezetőnél.A kérdésem hogy a lakóhelyünkön (falu) lévő polgármesteribe kell mennünk?És ez mennyi költséggel jár??Előre köszönöm a segítséget és az értelmes válaszokat2012. aug. 2. 18:19
1/9 anonim válasza:
Elvileg ingyenes, ha plusz szolgáltatást nem kértek hozzá és lakhely szerint oda tartoztok.
Néhány helyen rejtett költségként "terembérlést" kifizettetnek, de ez nekünk a fővárosban is csak 5.000 volt.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!
2012. aug. 2. 18:25
3/9 anonim válasza:
A polgári esküvő ingyen van, ha egy kis teremben a két tanúval csináljátok. Ha lesznek meghívott vendégek, akkor ki kell fizetni természetesen a helyiség bérleti díját, ahol lesztek. Ott csináljátok, ahol szeretnétek, nincs megszabva, hogy a lakóhely szerinti hivatalba kötelező menni.
4/9 anonim válasza:
Nem igaz, hogy ingyen van, én 2000ft illetékről tudtam, szociálisan lehet azonban igényelni, hogy ingyenes legyen. Egyetértek veletek, hogy így házasodtok, nem a hacacáré a fontos, édesanyámék is csak 2 tanuval mentek az anyakönyvvezetőhöz és 30 éve házasok! Sok boldogságot nektek!!!! :)
5/9 anonim válasza:
Nekünk most volt és ingyen volt.Nem volt illeték és semmilyen díj.Ha nem kérsz plusz szolgáltatást:versmondás,pezsgő stb és nem szombaton van,akkor ingyenes.Nekünk bérletidíj sem volt,pedig nem két tanus volt az esküvő.
6/9 anonim válasza:
Szia!Nekünk most volt jun.9 én és 20300 ft ba került,+Homok+pezsgő.De szerintem mindenhol más bekell menni és megkérdezni,szívesen látják a házasolandokat.
7/9 anonim válasza:
Ha szerencsés vagy ingyenes, de nálunk 20.000 akkor is, ha hivatali időben mész oda két tanúval és semmi extra. Közeli barátnőm mesélte, hogy amíg nem fizették be, nem is álltak velük szóba.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,jövő héten bemegyek és meg is érdeklődöm.mindenképp szombat lesz mert sajnos a munka miatt hétköznap nem tudjuk összehozni a tanukkal..:)
2012. aug. 3. 23:10
9/9 Alaque válasza:
Én inkább valami felsőbb helyen érdeklődnék. Mint a kommentekből is kiderül, nagy lehúzás megy körülötte, és 2 000-20 000 forintokat tesznek zsebre a portások, az anyakönyvvezetők, a recepciósok és még ki tudja, kik ötletszerűen. Én egy fillért nem adnék nekik, ha nem muszáj. Nem mintha az esküvőmön akarnék sóherkedni, csak utálom a hazudozást, a lehúzást, és ez szemmel láthatólag az.
Egy fillért se adj nekik fölöslegesen!
Amúgy meg... Sok boldogságot és hosszú, tartalmas életet nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!