Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg furcsa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg furcsa? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Barátom 22 éves én pedig 23. Négy éve vagyunk egyutt. Jovore eskuvot tervezunk,lakás már be van biztositva,o dolgozik én pedig egyetemre járok(levelezo tagozat),remélhetoleg addigra nekem is lesz munkám.Sokaknak furcsa,hogy ilyen fiatalon elkoteleztuk magunkat,és hogy a jovot tervezuk.(eskovo,gyermekválalás -kb 3éven belul) Tényleg furcsán néz ki kivulállo szemmel?

2012. ápr. 5. 19:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Mi furcsa ezen? 4 éve együtt vagytok. Megtaláltálok azt, akivel együtt akarjátok leélni az életeteket. Teljesen normális, hogy ha egy pár már biztosan tudja ezt (és 4 év után már illik biztosan tudni, különben eléggé semmilyen a kapcsolat), akkor összeházasodnak, hogy hivatalosan is összetartozzanak és felvállalják a kapcsolatukat nyilvánosan is mindenki előtt. Nekem inkább az a furcsa, ha egy pár úgy van együtt hosszú éveken vagy akár egy életen át, hogy nem házasodnak össze, nem is gondolnak az esküvőre.
2012. ápr. 5. 19:43
 2/22 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek veled,egy normális ember így gondolkodik ,mint te! De nem értem miert kell azt hallgatnom az emberek tobbségétol,hogy ráértek még,fiatalok vagytok...Mi érezzuk azt,hogy már egyutt akarunk lenni, és ehhez elengedhetetlen a házasságkotés(anélkul soha nem koltoznék vele ossze)
2012. ápr. 5. 19:46
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Szia sorstárs :) Igaz én párom 28, én meg 23, de mindig megkapom, hogy hülye vagyok, mert nem éltem ki magamat, mivel 21 éves korom óta együtt élünk. Sose értettem mit kéne kiélnem? Minden másnap más pasinál ébredni? Kösz, nem. A pasizáson kívül mindent lehet a párkapcsolatban.
2012. ápr. 5. 19:48
 4/22 anonim ***** válasza:
Pedig nem ártana esküvő előtt kicsit együtt élni, mert akkor ismeritek meg egymást igazán. Hiába alszotok egy héten több napot együtt, akkor is a szép oldalatokat mutatjátok főleg.
2012. ápr. 5. 19:49
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát én összeköltözés nélkül nem házasodnék!Minden jót kívánok,boldogságot meg mindent és sikerüljön a tervetek,de szerintem ez így nem lesz hosszú életű...
2012. ápr. 5. 20:07
 6/22 A kérdező kommentje:
koszonom a jókívánságokat :) Abbna az egy dologban nem értek egyet,hogy jobb osszekoltozni elotte.
2012. ápr. 5. 20:12
 7/22 anonim ***** válasza:
45%
Általában az ilyen fiatal csajok szoktak bekattanni 10-15év múlva,rájuk tör a kapuzárási pánik,és mennének jobbra-balra:)
2012. ápr. 5. 20:16
 8/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan típus
2012. ápr. 5. 20:21
 9/22 anonim ***** válasza:
Sose értettem ezt a "mennének össze-vissza", hova mennének??? Bulizni? Párkapcsolatban is lehet. Pasizni? Azt nem, dehát ha van az embernek a párja, akkor minek. Még hova mennének?
2012. ápr. 5. 20:26
 10/22 anonim ***** válasza:
Amúgy összeköltözni jobb előtte, rengeteg dolog akkor derül ki, hogy ki milyen helyzetekben hogy viselkedik.
2012. ápr. 5. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!