Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg furcsa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg furcsa? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Barátom 22 éves én pedig 23. Négy éve vagyunk egyutt. Jovore eskuvot tervezunk,lakás már be van biztositva,o dolgozik én pedig egyetemre járok(levelezo tagozat),remélhetoleg addigra nekem is lesz munkám.Sokaknak furcsa,hogy ilyen fiatalon elkoteleztuk magunkat,és hogy a jovot tervezuk.(eskovo,gyermekválalás -kb 3éven belul) Tényleg furcsán néz ki kivulállo szemmel?

2012. ápr. 5. 19:36
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Ne a kieles szot hasznaljuk, inkabb az elettapasztalatot :)
2012. ápr. 24. 07:32
 22/22 anonim válasza:

Nem furcsa, sok boldogságot! :)

Én 24 éves vagyok, a párom 26, van egy fiúnk (3éves) és egy lányunk (9 hónapos), 5 éve vagyunk együtt, 4 és fél éve élünk együtt, jövőre tervezzük az esküvőt :)

2012. máj. 1. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!