Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22hónap után eljegyzés 38hónap udvarlás után lagzi az tényleg furcsa? Vagy csak a szüleim szerint? 23/l és 24/f
miért lenne furcsa?
ha megismerted őt teljesen, akkor nincs mitől aggódnod ennyi idő járás után.
Nem furcsa. SOK BOLDOGSÁGOT!
Bocsi az érthetetlenségért.
most még csak 15hónapja vagyunk együtt.
Jövő tavaszra tervezzük az eljegyzést és az összeköltözést.
2013nyarára meg az esküvőt.
Csak mikor ezt a tervet meghallották a szülők teljesen kiakadtak, hogy fiatalok vagyunk még ehhez.
Én szüleim 21és 23évesen házasodtak össze 3,5járás után, párom szülei meg 18 és 26évesen 1év járás után.
De most azt mondják nem a régi időket éljük több kell az ismerkedéshez. Pedig megismertük egymást. Ha meg együtt is fogunk élni úgy még jobban.
szerintem elég lett volna nekik az összeköltözést említeni, aztán szép sorban a többit.
amit mondasz, pont ideális, de ti csak 1 éve vagytok együtt kb., annyi idő alatt (sztem a szülők is így gondolják) nem biztos, hogy jó ötlet ennyire előre tervezni.
most gondolj bele, hogy egy jó bnőd együtt van valakivel egy éve, és közli, hogy jövőre eljegyzés, két év múlva esküvő. nem mondanád neki, hogy gyors a tempó?
meg persze az sem mellékes, hogy ez az első vagy a sokadik hosszútávú, tervezgetős kapcsolatod
én is hülyének nézném a lányomat ha így betervezne előre
ez inkább csak olyan kislányos álmodozás
Nem kislányos álmodozás.
Ezek valóra válnak majd. és inkább így betervezni előre mindent, mint kapkodni majd.
De persze ha nem jön össze így az sem baj. Csak szakítás ne legyen a vége.
Hát inkább az fura, hogy ennyire percre pontosan számon tartod, meg tervezgeted...
És a szüleiddel kell egyet értsek, ha jól vettem ki, akkor még együtt se éltek? De már megvan az eljegyzés időpontja meg az esküvő? Az első gyerek melyik napon születik? És a lakáshitelt mikor veszitek fel? :D Nem kéne ennyire előrerohanni, az ilyesmi jobb, ha adja magát. Lehet, hogy képtelenek lesztek együttélni, akkor már b******* az egészet. :D Ha nektek így jó, nekem mindegy, de egy kicsit fura ez a felfogás, lazábban kéne venni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!