Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meg akarom kérni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom kérni a barátnőm kezét, de ő nincs oda az esküvő gondolatától. Hogyan nyűgözzem le?

Figyelt kérdés

Már beszéltünk a házasságról, de ő mindig nagyon ellenezte a dolgot. Azt mondta soha nem megy férjhez, mert a házasság, csak gondot okoz egy pár életében, és neki amúgy sem kell egy papír arról, hogy szeret valakit. ( Nem tudom miért van ennyire ellene a dolog, feltételezem , az is közrejátszik benne, hogy a szülei 5-6 éves korában elváltak, és azóta nem tartja a kapcsolatot az apjával)

De én mindenképp szeretném elvenni, ezért úgy szeretném megkérni a kezét, hogy ne tudjon nemet mondani. Gondoltam már, hogy augusztus 20.-án kimegyünk a tüzijátékra, és majd ott, de szerintem ez nem elég nyerő..

Ti hogy kérnétek meg? Vagy hogy kértétek meg a párotokat? Hölgyek, milyen eljegyzésről álmodtok?

#eljegyzés #esküvő #eljegyzési tipp
2012. aug. 9. 19:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire ellenzi, akkor tökmindegy, hogy kéred meg. Ő valószínűleg semmilyen eljegyzésről nem álmodik, ha ellenzi a házasságot!
2012. aug. 9. 19:02
 2/29 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus. A pár egyik fele nagyon akar valamit, a másik meg nagyon nem. Így az egyik elhatározza, hogy mégis tesz olyat, ami a másiknak nem lesz ínyére, aztán csodálkozik, hogy pofáraesés a vége.

Azt ugye te sem akarod, hogy megalkuvásból kössön házasságot?

Ha valóban ezt a lányt akarod életed párjának, akkor sajnos el kell gondolkoznod, hogy mi fontosabb: ő vagy hogy házasok legyetek (most függetlenül attól, hogy nem értem a barátnőd érveit.)

2012. aug. 9. 19:08
 3/29 anonim ***** válasza:
77%

Ha tényleg ennyire házasságellenes, akkor ha tényleg gyönyörű körülmények között kéred is meg a kezét, lehet, hogy igent mond, de hozzád menni akkor sem akar majd. Éltek jegyben és kész. A gyűrűt esetleg a szerelmed zálogának tekinti, de akkor sem fog hozzád menni.

Persze még meg is gondolhatja magát akár. Szóval megpróbálhatod, de ne legyél meglepődve, ha akkor vagy a későbbiekben ebből kifolyólag csalódás ér.

2012. aug. 9. 19:11
 4/29 anonim ***** válasza:
61%
Te miért ragaszkodsz a házassághoz? Mit érzel, miben lenne más, mint most?
2012. aug. 9. 19:13
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem nagyon egyszerű körülmények között kérte meg a párom a kezemet egy virágcsokorral, de szép volt úgy is, a körülmény nálam abszolút nem számított, mert hozzá akartam menni.

Amúgy az én szüleim is elváltak, de alapvetően én azt gondolom, hogy nem a házasság intézményével van gond, hanem azok az emberek, akik elválnak, nem tudnak tovább együtt élni. És ez így van egy kapcsolatban és egy házasságban is.

3-as voltam amúgy.

2012. aug. 9. 19:14
 6/29 anonim ***** válasza:
20%

"én mindenképp szeretném elvenni, ezért úgy szeretném megkérni a kezét, hogy ne tudjon nemet mondani."

1. Egy valamit nem fog mondani soha: igent.

2. Ha ennyire gyökeresen máshogy képzelitek el a jövőtöket akkor miért erőlködtök ennyire hogy együtt maradjatok? Kitalálom: "mert szeretjük egymást" (hogy szerethetsz valakit ha rá akarod bírni valamire amit ő nem akar, ha nem veszed tudomásul az ő szándékait?). Tudod van amikor a szeretet nem elég. Ez egy ilyen helyzet. Ha még sok-sok éven át csináljátok ezt (arra vártok hogy majd a másik meggondolja magát) akkor csak az időtöket pazaroljátok. Az élet pedig véges. Inkább keressetek mindketten olyat akinek ugyanazok a tervei mint nektek.

2012. aug. 9. 19:21
 7/29 A kérdező kommentje:
Azért akarom elvenni, hogy még jobban magaménak tudhassam, hivatalosan is. A házasság egy szoros kötelék, és út ahhoz hogy egy család legyünk. Tudom, hogy nem minden a papír, de én ezt nagyon fontosnak tartom, ráadásul, sokkal komolyabban hangzik, ha valakinek bemutatom a feleségemet ( nem pedig a barátnőmet) Meg hát neki is meg akarom mutatni, hogy a házasság nem feltétlen rossz, és úgy gondolom, erről meg tudom győzni, látok rá esélyt, hogy igent mondjon, csak kéne valami felejthetetlen.
2012. aug. 9. 19:21
 8/29 anonim ***** válasza:
40%
Barátnődnek nagyon értelmes érvei vannak a házasság ellen... Tipikus: jaj, a szüleim elváltak, mindenki elvál... Szerintem kérd meg, ha nem tetszik neki, akkor egy bunkó tyúk! Keress mást, aki értékeli a gesztust! Neki kéne megváltoznia felfogás terén, mert ez nem egészséges. Ha nem képes felfogni, ő nem a szülei. Miért hiszi, ha nektek élettársi kapcsolatban lenne gyereketek és szakítanátok, az kevésbé viselné meg a gyerekeiteket? Ugyanaz...
2012. aug. 9. 19:29
 9/29 anonim ***** válasza:
51%
Bárcsak az én kezemet kérné meg a párom... :(
2012. aug. 9. 19:39
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem hagyom el azért, mert nem akar hozzám jönni, ha semmi képp nem mond igent, akkor bele törődöm, de azért megpróbálhatom , nem? Mi az hogy "bunkó tyúk"? Mert mások az elképzelései? Tény hogy sokan válnak el manapság, és a válási cécó azért tényleg elég húzós.. nem hinném hogy a leendő gyerekeinket féltené.. Egyszerűen, ő ilyen.. általában negatívan áll a dolgokhoz, legalábbis az ilyenekhez.. Még anno, az összeköltözéstől is tartott, mert hogy sok kapcsolat megy tönkre, korai összeköltözések miatt, és lám azóta is jól megvagyunk, jó nem mondom hogy sosem vitázunk.. de hát mindenki szokott..
2012. aug. 9. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!