Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja másoknak, hogy tervben van az
esküvő, akkor tényleg tervben van? Rövidtávú tervben?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy ismerősünk kérdezte, hogy mikor lesz már házasság, és párom közölte, teljesen faarccal, hogy már tervben van az esküvő, csak még nem tudjuk pontosan, hogy hol és mikor legyen... Én meg csak néztem... Nem jegyeztük el egymást, és mikor megkérdeztem, hogy ez mi volt, azt mondta, hogy csak azt akarta, hogy az ismerős ne kérdezősködjön tovább. (Nem is kérdezősködött, mert sokkot kapott, hogy "tényleg?!") Viszont most meg több helyről halljuk, hogy jegyesek vagyunk (ami nem igaz)... Párom meg nem egy magyarázkodós típus, ráhagyja a népre. Szerintetek mi a helyzet? 25N 32F
Gondolom ennyi idősen azért már tervben lehet az esküvő,sőt valószínűleg a rövidtávúak közt.
Vagy: zavarta a kérdés.Olyan,mintha tőled kérdezgetnék,hogy mikor lesz babád.Te erre mit tudnál mondani?
2012. júl. 10. 00:55
2/16 A kérdező kommentje:
Rendszeresen megkérdezik, hogy mikor lesz gyerekünk, ennek az ismerősnek is ez lett volna a következő rutinkérdése. Arra azt szoktuk mondani, hogy ha jön, akkor jön. Egymás közt beszéltünk már az esküvőről de kb. 2 év múlva lesz esedékes, és nem akarunk nagy felhajtást, utána szeretnénk kisbabát. Valamint azt is nagyon jól tudjuk, hogy hol lesz, mert egy városban élünk, és a rokonok is itt vannak... Mindegy, most már megesszük, amit főztünk, de elég kellemetlen, hogy néhányan lecsesznek, hogy "Nem is tudtam, hogy jegyesek vagyok! Miért nem szóltál?!" Ne érts félre, nem vagyok ilyen minden áron jegyezzenek el és vegyenek feleségül típus, meg szoktuk beszélni a dolgokat, és van egy reális jövőképünk, de néha meglep a párom azzal, amit másoknak mond.
2012. júl. 10. 01:18
3/16 anonim válasza:
Szerintem ha TŐLÜNK kérdezed, hogy mi a helyzet a kapcsolatodban a PÁROD helyett, akkor nem lesz zökkenőmentes a jövőtök.
2012. júl. 10. 01:18
4/16 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a kérdés lényege az, hogy hogy másszunk ki ebből, de valószínűleg erre nincs normális válasz. Amit mi megbeszéltünk, és amit párom mondott, nem fedik egymást, ez az alapprobléma. És nem akarom, hogy most azért, mert a rokonok és a barátok azt hiszik, hogy jegyesek vagyunk, eljegyezzen, mert így szükségszerű lett. Mondanám, hogy nem érdekel a véleményük, de egy idő után sok, hogy belekotnyeleskednek mindenbe. Párom nem nagyon izgatja magát ezen, ha kérdezik, akkor mosolyog, beszél másról, és kész. Belőle, ha nem akarja, nem szednek ki semmit. Kicsit irigylem ezért, próbálom átvenni a stratégiáját.
2012. júl. 10. 01:22
5/16 anonim válasza:
Barátnőm pasija már 7 éve ezt mondja mindenkinek, ha meg otthon a csaj felhozza akkor hiszti rohamot kap.
Csak szereti előadni magát mások előtt. Még azt is mondja évek óta, hogy hány vendég lesz meg ilyenek. Közben meg eszében sincs..
2012. júl. 10. 01:23
6/16 anonim válasza:
Szerintem az a helyzet, hogy a párod mondott valamit, ami éppen kijött a száján. Rohadt idegesítőek az ilyen kérdések. Megértem. Mégsem mondhatja, hogy nem tervezzük. EZ egy kitérő válasz volt.
Jól teszi a párod, hogy ráhagyja a többiekre, én sem kezdenék elmagyarázkodni a semmiért.
Nem hinném, hogy a párodnak változtak a tervei, mert akkor azt veled beszélte volna meg. Itt most a 2 évre gondolok.
Hogyan kommunikáltok? Elég faramuci helyzet, hogy te bizonytalanságban várod, hogy mikor is óhajt házasodni az úr. Én valahogy megalázónak érezném, hogy apró jelekből, másoknak mondott válaszokból kelljen kitotóznom, hogy mik a párom tervei velem kapcsolatban. Beszéljetek egymással.
2012. júl. 10. 01:27
7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nem valami vidám... Nálunk nem szokta mondogatni, és azóta se mondott semmit az ismerősöknek, pont ezért veszik véresen komolyan... De persze ettől lehet, hogy tényleg ráunt, mert ez az ismerős mást se tud kérdezni, csak házasság meg gyerek... Ha meglesz mindkettő, szerintem egyből az unokákkal fog zaklatni minket...
2012. júl. 10. 01:30
8/16 anonim válasza:
Semmit ne reagáljatok. A "tervben van" az nem konkrét időpont. Ha elkezdtek magyarázkodni, akkor sohasem lesz vége, és jönnek az újabb kérdések, beszólások. Majd abbahagyják, nem ti vagytok a világ közepe.
2012. júl. 10. 01:31
9/16 A kérdező kommentje:
Az előbb 5-ösnek írtam, bocsi. 6-os, a kommunikációnkkal nincs semmi probléma, mi megbeszéljük ezt, azt is, hogy hány gyereket szeretnénk, és azt is hogy mikor. A két év azért kettő, mert most kezdtem dolgozni, és szeretnék egy kis tapasztalatot, meg a gyed sem hátrány. Mi tisztában vagyunk a terveinkkel, de nem reklámozzuk, a szülők és a nagyszülők tudnak róla, a többiekre meg nem tartozik - szerintünk. 8: valószínűleg ez lesz, mert tulajdonképpen tervben van, de mégis olyan kellemetlen ez az egész.
2012. júl. 10. 01:34
10/16 A kérdező kommentje:
Mármint dolgoztam eddig is, csak most végre a végzettségemnek megfelelő munkakörbe kerültem, amit mindenképp ki kell használnom. És amíg nem tervezünk babát, addig házasodni se szeretnénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!