Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzés (lánykérés) és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzés (lánykérés) és az esküvő között akár évek is eltelhetnek, mondjuk 2?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 09:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem 2-3 év belefér maximum, annál több nem, az már kicsit megy át gázba...legalábbis az én elveim alapján.

De végül is mindenkinek maga baja :)

2012. febr. 27. 09:45
 2/31 anonim ***** válasza:
31%

Az eljegyzésnek csak akkor van értelme,ha egy éven belül követi az esküvő.

Anélkül semmi értelme. Nincs különbség az együttélésnél,hogy eljegyezték-e egymást. Az eljegyzés is nagyon könnyen felbontható.

2012. febr. 27. 09:49
 3/31 A kérdező kommentje:

Csak azért mert még suliba jár,és én is... :(

1-2 év múlva már lesz normális munkám,pénzem,remélhetőleg lakásom,de hogy érezze/tudja komolyan gondolom vele,el szeretném jegyezni :)

3 és fél éve vagyunk együtt ,egyszer sikerült egy fél évet együtt laknunk ,ééééés naggyon szeretem.:)

( F/23 )

2012. febr. 27. 09:50
 4/31 anonim ***** válasza:
47%

Nincs ebben semmi rossz :)

Kérd meg a kezét nyugodtan, vegyél vmi szép gyűrűt, aztán hivatalos eljegyzést (szülőkkel stb.) ráértek megtartani akkor, ha 1 éven belül lesztek a kitűzött dátumtól.

2012. febr. 27. 09:53
 5/31 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem gáz éveken át jegyben járni. Eljegyezni akkor szokták egymást a fiatalok, ha utána egy, max két éven belül összeházasodnak. Inkább azonban egy év.
2012. febr. 27. 09:55
 6/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyáltalán nem gáz évekig jegyben járni, a kapcsolat egy újabb szintje, megmutatja, hogy komolyan gondolják, hogy szeretik egymást.
2012. febr. 27. 10:03
 7/31 anonim ***** válasza:
68%

Engem 17 évesen jegyeztek el,még bőven iskolás voltam.20 évesen mentem férjhez.Szóval 3 évet vártunk az esküvővel.

(igaz,27 évesen el is váltunk,de ma is nagyon jó barátságban vagyunk)

2012. febr. 27. 10:14
 8/31 anonim ***** válasza:
81%
Mi az eljegyzéstől számított 5 év és 1 hónapra tartottuk az esküvőt. Én még tanultam (igaz, most is, de már nem bírtuk megvárni a diplomázásom).
2012. febr. 27. 10:21
 9/31 anonim ***** válasza:
29%
1 évfordulonkon megkérte a kezemet. Majd 3 év után osszeházasodtunk. Nekunk nem volt fontos a papír, ugy dontottuk, hogy csak akkor házasodunk, ha jon a baba. Ja, és az eljegyzés után osszekoltoztunk a saját házunkba.
2012. febr. 27. 10:26
 10/31 anonim ***** válasza:
21%

Ha csak akkor bíztok meg egymásban,ha van eljegyzés,az már régen rossz.

Ha pedig nem karikagyűrűket vesztek,hanem amerikai szokás szerint csak a lány kap egy köves gyűrűt,teljesen értelmetlen. Akkor is csak ti ketten tudjátok,hogy menyasszony. Vagy csak azok,akiknek eldicsekszik vele.

A gyűrű még nem tartott össze egyetlen kapcsolatot sem.

2012. febr. 27. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!