Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzés (lánykérés) és az esküvő között akár évek is eltelhetnek, mondjuk 2?
Szerintem 2-3 év belefér maximum, annál több nem, az már kicsit megy át gázba...legalábbis az én elveim alapján.
De végül is mindenkinek maga baja :)
Az eljegyzésnek csak akkor van értelme,ha egy éven belül követi az esküvő.
Anélkül semmi értelme. Nincs különbség az együttélésnél,hogy eljegyezték-e egymást. Az eljegyzés is nagyon könnyen felbontható.
Csak azért mert még suliba jár,és én is... :(
1-2 év múlva már lesz normális munkám,pénzem,remélhetőleg lakásom,de hogy érezze/tudja komolyan gondolom vele,el szeretném jegyezni :)
3 és fél éve vagyunk együtt ,egyszer sikerült egy fél évet együtt laknunk ,ééééés naggyon szeretem.:)
( F/23 )
Nincs ebben semmi rossz :)
Kérd meg a kezét nyugodtan, vegyél vmi szép gyűrűt, aztán hivatalos eljegyzést (szülőkkel stb.) ráértek megtartani akkor, ha 1 éven belül lesztek a kitűzött dátumtól.
Engem 17 évesen jegyeztek el,még bőven iskolás voltam.20 évesen mentem férjhez.Szóval 3 évet vártunk az esküvővel.
(igaz,27 évesen el is váltunk,de ma is nagyon jó barátságban vagyunk)
Ha csak akkor bíztok meg egymásban,ha van eljegyzés,az már régen rossz.
Ha pedig nem karikagyűrűket vesztek,hanem amerikai szokás szerint csak a lány kap egy köves gyűrűt,teljesen értelmetlen. Akkor is csak ti ketten tudjátok,hogy menyasszony. Vagy csak azok,akiknek eldicsekszik vele.
A gyűrű még nem tartott össze egyetlen kapcsolatot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!