Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok már ezt a lánykérést?
A fickó biztosra ment! A dagadt csaj örül minden falat húsnak!
:D
Én azért tudom átérezni, mert engem nem vállalt fel a párom nyilvánosan hosszú időn keresztül.
Ennek a lánynak sosem kell azzal az érzéssel, kétséggel megküzdenie, hogy szégyellik vajon őt?
A párom négyszemközt maga volt a megtestesült szerelem és szeretet, mások előtt viszont átnézett rajtam, mint a levegőn.
Sok év telt el azóta, sok minden megváltozott, de én azt hiszem, soha, soha nem fogom magam ezen igazán túltenni.
Nekem soha nem lesz mégcsak hasonló élményben sem részem, mert ő nem ez a típusú pasi. Egyébként meggyőződésem, hogy csak feminim férfiak tudnak ennyire ráérezni, milyen egy igazán romantikus lánykérés. Kicsit női fejjel kell gondolkozni ahhoz, hogy megértsék, egyáltalán mi a fenének a házasság.
09:06-nak:
Valami szállodafélében vagy étteremben játszódik. A lány szeme láttára a pasit leönti egy pohár vízzel egy másik csaj. Ezután odajönnek a rendfenntartók (biztonsági őrök?), majd elvezetik a pasit átöltözni. A párja semmit nem ért az egészből, nem tudja ki ez a nő és miért tette ezt, de nagyon rosszat sejt szegényke. Közben a rendfenntartók és egy úr megpróbálják megnyugtatni a lányt, aki sír, faggatják a kapcsolatáról. Elmondja, hogy 3 éve vannak együtt és nagyon szereti, de már nem ismeri, ki ő. Aztán a rendfenntartó is megkérdi a lánytól, hogy szeretik-e egymást. Mire a lány keserűen felnevet és azt mondja, igen. Aztán újra sír. Erre a rendfenntartó elkezd énekelni. A lány csak bámul. Körülötte az egész terem csupa zene és mindenki táncol. Azt mondja neki egy úr, hogy itt most minden őérte van, kövesse őt.
A táncoló tömeg közt elérnek a szökőkút mellett a helyre, ahol meglátja a párját átöltözve, szmokingban ha jól emlékszem. A pasi azt mondja, mióta először meglátta a mosolyát, tudta hogy egyszer eljön ez a pillanat. Letérdel és megkéri a kezét. Amikor igent mond a lány, a mikrofonban megismétli: IGENT MONDOTT! Erre a tömeg is megismétli: IGENT MONDOTT!!!
Aztán jön az újabb meglepő kérdés: Hozzá megy-e feleségül itt és most? A lány nem hisz a fülének: MOST?
Erre jönnek a legjobb barátok Chicagóból, nagy ölelkezés, egy kis táncbemutató, miközben ráadnak a lányra egy menyasszonyi ruhát. Sírva, nevetve kérdezi, hogy de mi lesz a rokonokkal? A párja azt mondja, ne aggódj. Közben az eléjük gördített selyemúton lépdelnek. Megmutatja a lánynak a rokonokat is, akik egy emelvényen integetnek.
Aztán fellépdelnek a papig vagy anyakönyvvezetőig, aki megkérdi a lányt, hozzá megy-e ehhez a meglepetésekkel teli férfihez?
A ceremónia után a riporter kérdésére, hogy hogy van, azt válaszolja a lány: Én házas vagyok. - nagy nevetés.
Azt mondja, az egészből nem sejtett semmit. Begmutatják neki a csajt, aki az elején a vizet lötykölte a pasira, persze ő is csak kamu volt.
Hát nagyjából ennyi a sztori. Ez valami amerikai show-műsor lehetett, de az tuti, hogy a lánynak fogalma sem volt az egészről.
Csodálatosan szép ez a lány. Kár, hogy annyira kövér, de mínusz X kilóval simán befutó lenne akármilyen szépségversenyen. A párjának pedig biztosan ő a legszebb.
szerintem nem kövér a csaj...a kövérség nem itt kezdődik....mondjuk úgy, hogy teltkarcsú:)
Amúgy nekem se ez az álmom. Remélem egy kiránduláson valamikor kettesben történik az eljegyzés...
Én egy ilyen ceremóniától kiájulnék...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!