Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítani egy lánykérést, majd jóvá tenni a dolgot hogy lehet?
Ha vele akarod leélni az életedet, de nem akarsz a felesége lenni, magam is arra gondolnék, hogy nem veszed elég komolyan a dolgot.
Én férfi létemre biztos nem tenném fel újra ezt a kérdést, de mélyen elgondolkoznék a döntéseden.
Itt valami mégsem stimmel.
28/F
Nme igazán értelek.Ha én igazán szeretek valakit,és vele akarom leélni az életem,akkor férjhez is megyek hozzá,és nem csak a szeretője akarok lenni.Az meg nevetséges,hogy majd 8 év múlva akarok vele lenni,ha az egész életem neki akarom szentelni.Mit akarsz a 8 év alatt csinálni?Miért kellene,hogy várjon rád?
Gondolkozz el komolyan,hogy mit is akarsz,ne hülyítsd a pasidat,és magadat sem.
előzőnek!!!
21 évesen férjhez menni??????? Így egy kicsit már más a véleményed ugye? És hány olyan ember van aki nem akar papírt mert anélkül is tud élni??? hmmmm?:)
Kedves Előző. Sehol nem hangzott el korábban hogy a hölgy 21 éves. Ha esetleg egy közelebbi ismerőse vagy hogy tudod a korát, akkor biztos jobban tudsz segíteni, mint mi akik nem ismerik.
A kérdezőnek azt tanácsolnám, hogy ne féljen a házasságtól, ha valóban úgy érzi, hogy azzal az illetővel akarja leélni az életét. Igaz, hogy nagyobb felelősség és kötöttség, ugyanakkor ha balhé van nem mentek szét olyan könnyen, mintha csak élettársak vagytok. Ugyanis akkor nagyon könnyen megteszi az ember, hogy felrúg maga mögött mindent viszonylag kis perpatvar esetén is.
Ha egy házasságban viszont válásra kerül sor, ott már nagy problémának kell lenni.
A 22:53-as hozzászóló vagyok. Feleségem 23 éves volt amikor összeházasodtunk. Mi is úgy éreztük, hogy egymással szeretnénk leélni az életünket. De mi nem féltünk a házasságtól, hiszen nem volt semmi oka, hogy miért ne házasodjunk össze.
Most már kibővült kis családunk 2 gyerkőccel is, és rendben van minden.
Én csak tanácsolni tudom a házasságot. Jó érzés, egyfajta erős kötődés, hogy tartozol valakihez. És a szürke hétköznapokban is erőt tud adni, ha visszagondolsz az esküvőd napjára, vagy belepörgetsz az esküvői videótokba, más szemmel látod utána a világot és a párodat is. Ha probléma van köztetek, és visszaemlékszel milyen fogadalmat tettél az esküvődön, biztosan arra fogsz jutni, hogy muszáj megoldani a gondokat és vele kell tovább élned az életed.
Szóval a házasság szerintem nem csak egy papír, ahogy sokak szerint. Több annál, sokkal több. Csak tudni kell vele élni.
Szerintem ha valaki a házasságtól fél, az a párjától fél. Legalább is attól, hogyan tud majd vele együtt élni. Papír nélkül élni persze kényelmesebb, mert van menekülőút, és bármikor kisétálhatsz az ajtón. De vigyázz, ugyanezt ő is megteheti bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!