Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan sikerült "elszúrni" a lánykérést? Vicces vagy bántó történetek? Tudom, hogy a szándék a fontos de még egy ilyen napot is ellehet rontani.
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:34
ááá ember vizuális típus vagyok és most estem le a székről a röhögéstől.
Az én férjem se volt egyszerű:)
Épp eldöntöttük, h összeköltözünk (egy hónapja ismertük egymást kb).
Becuccoltunk a kocsiba, utazunk az albérletünk felé útközben rájött a lánykérés egy hajtűkanyarban :))) És közben engem nézett várva a választ.Ijedtemben igent mondtam :D:D:D ennek most lesz 5 éve és azóta már a második babánkat várjuk aki bármikor kibújhat :)
Nálnuk 3szor lett elszúrva:S
Elsőnél a születésnapomon let volna s a baráti vendégség mind azt várta. MEg én is. Erre kaptam egy marcipán békát, hogy isten éltessen. (elötte hetekig ékszereket néztünk)
Másodiknál romantikus vacsora, közben zene, virág stb. Egész vacsi közben a zenét halgattam milyen gyönyörű lenne azt halgatni. Ő meg felse nézett a tányérjából, bbetermelte az adagját s kérte a számlát. Majd letéldert s mielött válaszoltam volna a pincér hozta a számlát. :S
Aztán a mobilja csörgött, hogy anyuci hazahívja mert egyedül fél s ne aludjunk együtt...o_O
Harmadik tegnap volt. Mindent megszervezett 6.ra ami az évfordulónk s már két hete dicsekedett vele( pletykásabb mint egy 70 éves asszonykorús) erre komótosan eszem a sajtburgert othon koszos melegítóben s kócosan mire letérdel, szétrepedt a nadrágja közben majd annyira meglepődött, hogy leejtette a gyűrűt s a pókhálók közt kerestük. Utánna visszarakta a dobozba amit sikeresen kettétört.o_O""""
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:33
ez nagyon nagy :DDD de tisztelem az olyant aki így kitesz az előkészeleteknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!