Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kinek hogyan sikerült "elszúrn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogyan sikerült "elszúrni" a lánykérést? Vicces vagy bántó történetek? Tudom, hogy a szándék a fontos de még egy ilyen napot is ellehet rontani.

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat tudok, hogy a gáláns legény sütibe rejtette a gyűrűt. De mikor kivitte összekeverte őket. Mondta a barátnőjének, hogy óvatosan egye, élvezze ki az ízét. De ne harapjon erősen bele. Lassan elfogyott a süti, amikor az egyik ismerős valami iszonyatosan hangosan felordított, majd az asztalra köpte a gyűrűt s vele együtt egy letört fogdarabot...
2010. aug. 25. 08:56
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Hát az én egyik sztorim nem annyira vicces, inkább elgondolkodtató! Adott a fiatal pár, már száz éve együtt. A lány nyilván már régóta várja a gyűrűt, de semmi. Karácsonyok,szilveszterek, szülinapok telnek el. Aztán jön a lány kerek szülinapja. A fiút elhívja vacsorázni. A lány már fél, mert bár nagyon vágyik rá, a sok "kudarc" után már nem mer reménykedni! Az étterem, a kilátás, a hangulat elsőosztályú. Hősnőnk eljátszik a gondolattal, hogy mi van, ha...DE mégsem. Ez csak a szülinapjának szól. Eszegetnek, iszogatnak, bár a hangulat fagyos, hiszen a hölgy már nem tud emelkedett állapotba kerülni egy "sima" vacsitól. Eltelik kb. másfél óra, na itt feladta. Neki ugrott a srácnak, hogy mi az,hogy ennyi ideje együtt vannak, és lánykérés nuku stb,stb. Jött egy kb. 20 perces bánatmonológ, aminek a végén a kiábrándult lány, már szakítással is fenyeget. Ekkor a rémülettől lefagyott fiú elővesz egy gyönyörű gyémántgyűrűt! Összvissz ennyit tud mondani: ma akartalak megkérni, de sikerült elrontani. Azért,hogy happy end is legyen elmondom, azóta összeházasodtak, és élnek boldogan, de nem tudnak örömmel visszaemlékezni arra az egyetlen, megismételhetetlen pillanatra.

A mási sztori! Barátnőm a nagyon gazdag pasija Dubai-ba vitte. Ezzel nem is volt, de aznap nagyon sz@r napjuk volt. Minden, ami lehetett elromlott, lerobbant a béreltkocsi, a luxusszállodában elromlott a csap, spriccelt víz stb. Este a szálloda éttermében vacsiztak. Jött a desszert, a barátnőm szájábam megakadt valami. Ahelyett,hogy megnézte volna, még szinte tele szájjal hangosan elkezdett káromkodni, hogy még egy ilyen sz@r helyet, meg napot, és még a desszertet sem lehet normálisan elkészíteni...Az egész étterem őt hallgatta. Szegény pasija alig bírt neki szólni, hogy a káromkodás helyett, inkább vegye már ki a szájából, azt, ami benne van, és nézze meg. Na akkor jött a megdöbbenés. A srác gyorsan letérdelt, és megkérte. Persze még a sz@rrá alázott pincérek is tapsoltak.....kötelességből!

2010. aug. 25. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekiálltam főzőcskézni, hogy majd egy finom, saját készítésű vacsora után kérem meg a barátnőm kezét. A tervem vége az lett, hogy hívtam a barátnőmet a sebészetről, mert sikerült megsérülnöm főzés közben. ( Vittem az alsó konyhából a lábast fel a házba és a lépcsőn elvágódtam, össze kellett varrni a kezem). Úgyhogy lánykérést elhalasztottam egy másik időpontra.

Azóta már a feleségem amúgy :)

33/F

2010. szept. 3. 01:50
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Ugy hogy igent mondott :(
2010. szept. 3. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

utolsó nagyon kemény volt, csak a feleséged meg ne tudja

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. szept. 3. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!