Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces sztorik? =) (Blablabla. )
Pl: hídon volt az eljegyzés és a gyűrű a vízbe esett?
Vagy esküvőn valami? :)
Amikor a párocska már kijött a templomból dobáltuk rájuk a virágokat, miközben fotózták őket. Belenyúltam a zacskóba egy újabb marék virágért, de valahogy még bent maradt a kezem, mert egy hatalmas lendülettel nem csak a virágot dobtam közéjük, hanem az egész zacskót magammal rántottam és eltaláltam vele a fotóst:):D mindenki rajtam nevetett:S:D mentségemre legyen mondva még pici voltam, úgy 8 éves:)
21/L
Oh my god! Én nagyon sajnálom azokat, akiknek az esküvőjén készült az a videó, de akkor is könnyesre röhögtem magam rajta! Szegény srác.. vajon szóba álltak még vele ezek után?
Emlékezetes esküvő, az tuti..
Mindjárt azzal indítottam, h ottfelejtettem a csokromat a vendégvárón, a vőfély szaladt vissza érte, addig állt az egész nászmenet...
Egy teljes hétig tanultuk a saját eskü szövegünket a párommal, saját magunk írtuk, mégis elfelejtettük, mindketten belesültünk...
A gyerekünk elesett a gyűrűtartó párnával.
Nem tudtuk összetörni a tányért.
Visszafelé (sok bába közt elvész a gyerek), barátnőmék kocsival vitték a gyerekünket, mi ezt nem tudtuk, és halálra kerestük a menetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!