Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces sztorik? =) (Blablabla. )
Pl: hídon volt az eljegyzés és a gyűrű a vízbe esett?
Vagy esküvőn valami? :)
Én voltam egy esküvőn ahol mulatság közben kiterült a zenész a terem közepére, mondjuk az inkább gáz volt, mint vicces én elsitam volna magam a menyasszony helyébe.
Nemrég meg láttam egy eljegyzésről készült videót, ahol a srác meglepiből a héliumos luftballomra kötötte rá a gyűrűt. MAjd ajándékként oda adta a lánynak. Elkezdtek beszélgetni, végül váratlanul letérdepelt, és megkérte a csajnak a kezét. A lány meg annyira meghatódott, hogy elengedte a luftballont, az meg elszállt...a srác kapkodott utána, de hiába. Kiváncsi lennék azóta együtt vannak-e?:D
A menyasszonyi autóból egymás után szállt ki a menyasszony és a vőlegény, a menyasszonynak hatalmas uszályos ruhája volt, amire a vőlegény véletlenül rálépett, mire a menyasszony hátrafordulva: TE HÜLYE ÁLLAT!!!
Olyan jót röhögtem (koszorúslány voltam), ez 15 éve volt...még mindig együtt vannak! :)
Saját:
1. Anyakönyvez.letúrta a gyűrűt az asztalról, mki azt kereste, végül kiderült, hogy a ruhám alatt van,és sepertem folyamatosan magammal
2. 3 toll volt kikészítve az aláíráshoz, egyem fogott
3. 1 órát késett a pap, mert elfelejtette
Most már vicces, akkor nem volt az, ennek ellenére 7 éve együtt vagyunk, gondok nélkül
Esküvőn szolgáltam fel alkalmi munkaként.
Egyszercsak nagy hangzavarra lettem figyelmes. Láttam, hogy a násznép 2 hangadója benne van, gondoltam semmi komoly. Később láttam a biztonsági kamera felvételét, és görnyedtem a röhögéstől:
Épp a menyasszonyt rabolták el, és egy elég amerikaifocis-rugbys megoldással az alkoholtól túlpörgött srác leterítette a menyasszony. Mindenki túlélte, a srácok csak azért, mert a vőlegény nem látta a felvételeket szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!