Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzés (lánykérés) és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzés (lánykérés) és az esküvő között akár évek is eltelhetnek, mondjuk 2?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 09:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%

A kéttanús polgári ingyenes.

Nekünk pl 65 ezer volt. 18 ezer volt ebből az, hogy hétvégén tartottuk. Ez egy két hónappal előbb életbe lépett szabály volt. Helyszínre meg, ha jól tudom, 60 ezerért mennek most már ki Pécsett.

Szóval kinek-kinek pénztárcája és ízlése szerint történjék! :)

2012. febr. 27. 14:09
 22/31 anonim ***** válasza:
43%

Kövezzetek meg,de én sem úgy tervezem eljegyezni a barátnőmet,hogy utána 1 vagy 2 éven belül lesz lagzi.

Mert ahogy páran írtátok,nem maga a házasság kerül sokba,hanem a lagzi,hogy a rengeteg rokont megvendégelni,stb. Szóval nem összekeverendő a HÁZASSÁG és a LAGZI!!!

És aki ép ésszel gondolkodik,az tudja hogy a mai világban milyen kevés a pénz és milyen drága minden. Sajnos sem az én családom,sem a páromé nem tehetik meg hogy beszáljanak a lagzi költségeibe.

Persze aki megteheti annak hajrá :D

Lehet hogy pesszimista vagyok,de lagzira csak akkor futja majd,ha nyerünk a lottón :D

2012. febr. 27. 15:40
 23/31 anonim ***** válasza:
18%

2 év még simán belefér, annál több az már picit sok.

Mi is 2 éve voltunk jegyesek mikor a lagzit tartottuk. De mi az eljegyzésünk után vettünk házat, ott voltak bőven felújítások és ez mellett nem tudtunk volna még esküvőt is tartani, pénz hiánya miatt.

Nem akartuk, hogy a szülők állják a lagzinkat, hogy az ő pénzükből lássunk el 45 embert.

Szóval nyugodtan megkérheted a barátnőd kezét. :) De persze előtte nem árt ha megtudakolod, hogy neki a 2 év mennyire elfogadott.

Sok boldogságot!

24/N

2012. febr. 27. 18:30
 24/31 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg ne foglalkozz vele, ez a ti életetek, nem másé :) Szüleim 3 évig voltak jegyesek, igaz ebből apa 2 évig katona volt.
2012. febr. 27. 18:45
 25/31 anonym0117 ***** válasza:
59%
Az én kezemet most szilveszterkor kérte meg a párom, viszont esküvő, csak a szakmáink elvégzése után lesz. Én most érettségizem, plusz 2 év a szakma. Nekünk is 2-3 évre rá lesz az esküvő. Szerintem egyáltalán nem gáz.. :)
2012. febr. 28. 10:25
 26/31 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 4 hónap telt el a kettő között,sőt az első randitól számítva 7 hónapra meg volt az esküvő is!Mára már 17-dik éves házasok vagyunk.
2012. márc. 1. 06:06
 27/31 anonim ***** válasza:
78%
Ez a barátnődtől is függ. Van, akit nem zavar, ha évekig jegyes, sőt, kifejezetten örül neki, hogy világgá kürtölheti, de van, aki úgy van vele, hogy az eljegyzésnek akkor van értelme, ha kitűzik a dátumot és már szervezik is az esküvőt. Engem pl. zavart volna, ha egyetemista koromban megkér a férjem, pedig ő akkor már évek óta dolgozott. Sok ember nem veszi komolyan azokat, akiket eljegyeznek, de nem tudják, mikor lesz az esküvő, sőt, talán még abban se biztosak, hogy mikor végeznek a tanulmányaikkal. Arra készülj fel, hogy ha eljegyzed, mindenki kérdezgetni fogja, hogy mikor lesz az esküvő, mikor jön a baba (vagy elterjed a rokonság/barátok körében, hogy a párod terhes és azért), mikor költöztök össze, miből fogtok megélni, stb. Ezek a kérdések pl. vizsgaidőszakban senkinek se hiányoznak.
2012. márc. 1. 11:10
 28/31 anonim válasza:
Férjem az ismeretségünk után rá 1 évre ezüst gyűrűvel eljegyzett (barátainkon kívül senki nem tudta-nagyon izgalmas volt),majd rá 1 évére arany gyűrűvel, majd 5 évére rá gyémánt gyűrűvel kért meg, hogy legyek a felesége. 3 éve lesz, hogy házasok vagyunk és már a következő házasságot tervezzük. Fura nem?...de ha már kétszer eljegyzett, illendő kétszer is hozzámennem. :-) "Fiatalság-bolondság" Egy szónak is száz a vége, a lényeg, hogy Nektek legyen emlékezetes és ne a szomszédoknak.
2012. márc. 4. 08:24
 29/31 anonim ***** válasza:
23 évesen még ráérsz ezzel.
2012. márc. 6. 20:57
 30/31 anonim ***** válasza:

"Engem 17 évesen jegyeztek el,még bőven iskolás voltam.20 évesen mentem férjhez.Szóval 3 évet vártunk az esküvővel.

(igaz,27 évesen el is váltunk,de ma is nagyon jó barátságban vagyunk)"

Na látod pontosan ezért nem szabadna.

2012. márc. 6. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!