Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja másoknak, hogy tervben van az esküvő, akkor tényleg tervben van? Rövidtávú tervben?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy ismerősünk kérdezte, hogy mikor lesz már házasság, és párom közölte, teljesen faarccal, hogy már tervben van az esküvő, csak még nem tudjuk pontosan, hogy hol és mikor legyen... Én meg csak néztem... Nem jegyeztük el egymást, és mikor megkérdeztem, hogy ez mi volt, azt mondta, hogy csak azt akarta, hogy az ismerős ne kérdezősködjön tovább. (Nem is kérdezősködött, mert sokkot kapott, hogy "tényleg?!") Viszont most meg több helyről halljuk, hogy jegyesek vagyunk (ami nem igaz)... Párom meg nem egy magyarázkodós típus, ráhagyja a népre. Szerintetek mi a helyzet? 25N 32F2012. júl. 10. 00:39
11/16 anonim válasza:
Megértem, hogy kellemetlen. Másoknál is vannak túl kíváncsi, mindent tudni akaró rokonok, ismerősök :) Nehéz őket leépíteni.
Ha továbbra is érdeklődik, mondjátok meg neki, hogy időben értesítve lesznek mindenről :)
12/16 anonim válasza:
Az eljegyzés/jegyesség annyit jelent, hogy a két félnek szándékában áll összeházasodni. Tehát ha kijelentitek, hogy össze akartok valamikor házasodni (tervben van), az annyit jelent, hogy jegyesek lettetek.
Az eljegyzésnek mint ceremóniának ehhez semmi köze.
Mellékesen nem mindegy, hogy mások mit mondanak?
13/16 anonim válasza:
Szerintem ezt kicsit felfújod.A párod le akarta rázni a kérdezőt,ezért mondta ezt.Ez nem jelenti azt,hogy holnap megkéri a kezed,mert jaj mit szólnak most már a rokonok.Úgy tűnik a történetből,hogy őt nem hatja meg,hogy mit gondolnak róla mások.Neked sem kellene ezen izgulni.A tervben van,egy majd egyszercsak válasz,aki ebből bármire is kombinál,az nagyon unatkozhat.
14/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megfogja kérni a kezed rövid időn belül, csak elintézte egy gyors válasszal. Ha felségül akarna venni akkor nem az ismerősötöknek mondja elsőnek, hanem feléd fordul és megkérdezi, hogy hozzá mész-e feleségül, de mivel nem így tett valószínűleg még nem akar felségül venni.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!
2012. júl. 10. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!