Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezekután hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Párommal két éve vagyunk együtt, már együtt is élünk, jegyben járunk, bár az esküvőt még nem kezdtük el szervezni. Mindketten 200 km-ről származunk, ő egyik irányból, én a másikból, sokszor nem együtt járunk haza, ami amúgy jót is tesz a kapcsolatunknak valamiért. Nagyon tudunk örülni egymásnak, amikor három nap után újra találkozunk.

A párom viszont notórius hazudozó. Csak hogy egy példát mondjak, pl. anno a kapcsolatunk elején miattam szokott le a cigiről, azonban tudom, hogy ha nem vagyok vele olykor elszív egy szálat. Ezt állítják a barátai, "anyósom" és érzem is rajta, de váltig tagad, pedig annyira egyértelmű. Nem szólnám le és ezért nem értem miért olyan nehéz beismerni, hogy igen még néha elszív egy szálat... Ilyen apró baromságokban hazudik, amit igazából nyugodtan elmondhatna.

A minap párom elment fürödni és bejelentkezve hagyta facebookját egy folyamatban lévő beszélgetéssel. Előtte levő nap nagyon csúnyán összevesztünk. Egy olyan sor villant elém, hogy "na mizu megd*gtad már a nődet, hogy ne hisztizzen végre?"... ezekután lehet nem szép dolog, de beleolvastam, elolvastam azt is mit panaszkodott rólam és majdnem leborultam a székről. Totál ferdítve előadta az egész veszekedést, úgy hozott ki belőle, hogy egy hisztis idióta p*csa vagyok és meg is beszélték, hogy az összes nő egy idióta. Kibeszélték, hogy már nincs kedvem d*gni (szó szerint idézem), és mekkora egy frigid luvnya vagyok, holott azért nincs kedvem már vele lenni, mert a stiklijei rányomták a lelkemre a bélyegüket és kezdek teljesen elhidegülni tőle. (ezt ő nagyon jól tudja) Hisztizek, hogy nem érzem, hogy szeretne, hogy fontosabb neki a játék, a bulik és minden más mint én stb. Hogy mindennap rákérdezek, hogy mikor szeretné az esküvőt, hogy állandóan azzal nyaggatom hogy mi lesz a gyerekeink neve (vagy kétszer jött elő, egyszer ő hozta fel), stb. Nagyon csúnyán lehordott mindennek. Iszonyatosan rosszul esett. Én bármennyire is pipa vagyok rá, sosem beszélnék róla így, pláne nem ilyen mértékben ferdítve. Ez nálam alapvető tisztelet!

Utána a könnyeimet nyelve mentem el fürödni és képtelen voltam jó érzéssel hozzászólni. Tudja, hogy elolvastam, mert otthagytam neki nyitva a legszaftosabb résznél, de még csak annyit sem mondott, hogy b*sszam meg. :(

Nagyon azt érzem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon és el vagyok keseredve. Már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán el kellene kezdenünk szervezni az esküvőt.

Ti mit tennétek? :( Nehezen tudnám itthagyni őt és feladni az egész életemet, de én ezeket már nem bírom! :'( Tudom, hogy gáz vagyok, hogy beleolvastam, próbálom azzal vigasztalni magam, hogy dühös volt rám azért mondott ilyeneket, de áá...

2012. júl. 1. 14:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Az életedet akkor adod fel, ha vele maradsz. Hogy tudsz egy olyan pasival élni, aki az interneten közkinccsé teszi a legbensőbb dolgaitokat? Neki nem a lelked kell, hanem a p....d. Ne haragudj, de én azonnal dobnám.
2012. júl. 1. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit tennék??? Pofán csaptam volna ott helybe és hagytam is volna ott rögtön faképnél..

Találsz te tőle sokkal jobbat is..

Még külön-külön is elég bántó, amiket írt, de így együtt ez a sok sok rossz aminek elhordott....

Fuu komolyan nagyon sajnálom, hogy rápazaroltad az életed egy részét, azt neki is megmondhatod!!!

Hagyd ott, legyen benned tartás!!

2012. júl. 1. 14:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Véleményem szerint bármilyen fájdalmas helyedben ott hagynám! Nem kell ez neked biztos van más bajod nem az még hogy egy ilyen ember mellett éld le az életed! Én nőkön azt vettem észre sokszor azért maradnak az ilyen férfiakkal is együtt mert félnek hogy egyedül maradnak! Én inkább lennék egyedül mint ilyen gusztustalan hazudozós mellett legyek! Azt javaslom szakíts vele! Ahogy olvastam te tisztességes rendes lány vagy! Szeretettre vágysz mint minden nő, csak rossz férfit fogtál ki! Gondolj bele ha most ezt műveli veled később miket fog ha összköltöztők..Az ilyen férfiak akik az "isten" ilyen természettel áldott meg nem nagyon tudnak változni.. Sok hasonló haverom volt akik hasonló jellemmel rendelkeztek! Fájdalmas szakítás de tud miért! És magadért teszed! Később még megköszönöd ezt magadnak! Biztos találsz rendes partnert aki úgy fog szeretni mint te őt! Egy kapcsolatban ha már nem tudnak ősszintén beszélgetni elmondani egymás bajait az már meghalt! Remélem tudtam segíteni! De ez csak a saját véleményem! Szia!
2012. júl. 1. 14:57
 4/16 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva már kedvem sincs veszekedni. Tudja mit érzek, hogy kezd igencsak pengeélen táncolni és ahelyett hogy pedálozna még ilyenekkel rontja a helyzetét/helyzetünket. Már belefáradtam... Annyit vitáztunk már azon, hogy nekem ez nem jó, nem tetszik, nem bírom... Ha szeretne, akkor "meghallotta" volna az úgymond segélykiáltásomat, hogy nem vagyok boldog.

Jelenleg már ott tartok, hogy várom azt a pillanatot, amikor már nem tudok többet nyelni, pakolok és megyek. :(

Az első gondolatom ekkor is az volt, hogy ez volt az utolsó, aztán még is lezuhanyoztam, lefeküdtem és maradtam. Valami isteni csodát várok, hogy végre észbe kapjon, nagyon szeretem őt, de már kimerültem az erőlködésben!

2012. júl. 1. 15:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal tisztáznám vele a helyzetet. Elmondanám hogy olvastam miket írt és szakítanék is vele. Aki ilyeneket mondd a menyasszonyáról az nem kész a házasságra, sőt nem érdemel olyan nőt aki őt tiszteli és becsüli. Ő sem becsül téged. Te jobbat érdemelsz az ilyennél...
2012. júl. 1. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
2 éve vagy vele, nem mondtad mennyi idős vagy, de huszon valahánynak tippellek. Ha ott hagyod, azzal nem áldoznád fel az életed ha ott hagyod, pont fordítva. Egy ilyen ember nem érdemel meg egy ilyen nőt. Inkább keress olyat, aki megbecsül, és egy veszekedés alkalmával nem hord el mindenféle tyúknak. Bár tudom, hogy nagyon nehéz ezt a lépést megtenni de ha belegondolsz te szívesen élnéd le az életedet ilyen sérelmek mellett? Ráadásul két év alatt ennyi 20 év alatt mi lesz?
2012. júl. 1. 15:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor összeköltöztem vele azt hiszem, ráadásul közös a lakásunk. Most választhatok, hogy kezdek mindent nulláról és átélem, megpróbálom elviselni azt, amit 40 évesen is nehéz (szétválnak útjaink és mindent előröl kell kezdeni), avagy tűrök. A lakást közösen vettük szülői segítséggel fél éve, albérletből költöztünk ide. Nagy hiba volt. Tartozunk az én szüleimnek és az övéinek is. Akkor még azt hittem minden rendben lesz és ő az igazi, pedig a közös lakásba költözéssel szépen el is kezdett minden lefelé ívelni. Azért nem olyan könnyű helyzet ez. Vele terveztem, jó állásom van, azt hittem sínen van az életem, erre most költözhetek albérletbe ismét avagy haza a szülői házba (azzal elveszítem a munkámat) és nem is álmodhatok a saját részemből még egy ki lakásról sem. Teljesen összetörtem. Egyik sem tűnik jelenleg jó megoldásnak :(
2012. júl. 1. 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én otthagynám a fenébe ezt az embert. Nem tisztel téged, lehord mindennek a hátad mögött. Menekülj, amíg még képes vagy rá!
2012. júl. 1. 17:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencséd volt, hogy időben felfedezted, hogy beszél rólad a hátad mögött és milyen ember ő valójában. Idejében, mielőtt egy következő szintre lépve összekötnéd vele az életed. Én ilyen dolgokra csak esküvő után jöttem rá. Hidd el, válni 1-1.5 év házasság után még nehezebb, mint onnan visszalépni, ahol most tartotok! Igenis elvárhatsz több tiszteletet és maximális őszinteséget! Ahol ez nincs meg, ott nem érdemes tovább időzni! L28
2012. júl. 1. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Tudod,én inkább költöznék újra albérletbe,mint hogy olyanhoz menjek hozzá,akivel már most pokol az életem.Az anyagi dolgokat elő lehet teremteni,csak kitartás kell hozzá.A fiatal éveidet nem hozhatod vissza soha,ha most olyanra pazarlod,akit az ellenségemnek sem kívánnék.

2012. júl. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!