Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy el akar jegyezni? Tovább lent bajba vagyok
Nem birjatok elviselni egymas szokasait, akkor mirol beszeltek meg?
A hazassag utan mar mindennap egyutt lesztek, s ott mar turelemre is szukseg lesz, de igy, hogy nem fogadjatok el egymas tulajdonsagait, nincs ertelme az egesznek.
Hasonló gondom nekem is van a menstruáció előtt és közben. De ha a párod türelmesen áll hozzád, kedves,megértő, akkor az már önmagában csökkenti. Elég durva, hogy a tied meg ezzel magyarázza, hogy nem jegyez el.
A "szeretlek, csak" nem ugyanaz, mint a "szeretlek"....
én is kiba... hisztis tudok lenni olyankor, ugyanúgy görcsöl mint neked, alig bírok megmaradni.
ilyenkor vegyél be advilt vagy no spat. az segít a fájdalmon.
egyébként ha már ez elég ok arra, hogy ne vegyen el, akkor képzeld csak bele magad abba a pár hétbe, ami a gyerekszülés után van. folyamatos fáradtság, hiszti, aggódás, nyűgösködés.
lehet, h jobb is, ha ebből nem lesz komolyabb.
Nekem mentstruációs migrénem van,elég súlyos formájú,néha a morfium tartalmú bogyó sem segít már,kedvesem 10 éve mellettem,van ha kell fogja kezem ha kell hozza a hányós vödröt,átvészeli a dührohamaimat, a sugárhányást,az nyűglődésemet a fájdalmaim miatt...Szóval ha ez neki nem megy már a kapcsolat elején,nem jósolok nagy jövőt nektek.
Nem szeret őszintén,a másikat úgy szeretem ahogy van nem úgy ahogy elképzelem magamnak...
"orokoltem!"
A hiszti egy rossz szokas, tehat onfigyelemmel ettol meglehet szabadulni pl.
Vannak nyugtato gyogynovenyteak, amik segitsegedre vannak a havi ciklus idejen pl. igy mar csak megkell tanulni uralkodni az erzeseiden.
Cickafarkfu tea es kamilla tea nagyon jot tesz es segiteni fog. Tehat ettol a rossz tulajdonsagodtol, szokasodtol megtudsz valni, csak akarni kell!
Akkor orokolted, amikor ugyanugy viselkedsz! Tehat a viselkedest viszed tovabb, mivel ez nem egy sulyos betegseg, csak rossz szokas.
Egyik fele a kérdésnek Rád irányul a másik viszont a párodra...ha nekem ilyent mondana a párom, hogy eljegyeznélek, de van egy rossz szokásod ami miatt lehet mégse...hát köszi úgy ott hagynám mint a huzat....
Nem azért mert tökéletes vagyok, hanem mert Ő sem tökéletes és egy kapcsolat nem arról szól, hogy "szeretlek csak..."
tudod ha a páromat az elején elhagytam volna a rossz tulajdonságai alapján vagy "csak"-al szerettem volna akkor az már régen rossz lett volna...ugyanígy nekem is voltak rossz napjaim...nem kevés...
Szóval szerintem nem szeret ELÉGGÉ a párod a házassághoz...
Te meg a hisztizést befejezheted, mert a nők szeretik kihasználni ezeket a menstruációs napokat arra, hogy hisztizzenek, olyankor "szabad". Mondom én ezt olyan nőként aki menstruációkor sokszor még hányok is...és akinek a Nurofen már csak cukorka. Mégsem tépem a hajamat...tény hogy nincs jókedvem, de ezért nem hisztizek a páromnak...legalábbis nem gyakran, mindig...
Szóval lehet nálatok is igaz a mondás, hogy zsák a foltját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!