Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom el szeretne jegyezni, de kételyeim vannak. Mit tegyek? (bőv. Lent)
Sziasztok!
Szóval 18 éves lány vagyok nagymamámékkal élek megismerkedtem 1 éve egy 23 éves sráccal. Nagyon szeretjük egymást. Ma mondta hogy szeretne eljegyezni és velem akarja leélni az életét. Nagyon szeretjük egymást, úgyhogy ilyen téren probléma nincs. A gáz az hogy 80km van köztünk és nem nagyon tudunk találkozni havonta egyszer találkozunk általában két napra. Az összeköltözés úgy lenne megoldható hogy én költözöm hozzájuk, de akkor a sulit abba kéne hagynom. Ő anyagilag nem áll úgy hogy itt a környékemen ki tudjon venni albérletet. Szüleim nem engedik hogy hozzánk költözzön. Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak:S Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm előre is a válaszokat! ( Természetesen aki a kérdésre válaszol azt felpontozom)
De jót írsz 1.!
Én is valamit ilyesmit gondolok. Havi 1 alkalom nem irányadó. Szép, hogy el akar jegyezni, azt jelenti komolyak a szándékai, de még ne sürgessétek a dolgot, a sulit semmiképp se hagyd abba ! Ha majd úgy jön ki a lépés és lesz lehetőség költözzetek össze, de ez nem baj ha pl. 3 év múlva lesz.
Szia!
Én arra gondoltam, hogy ha csak a suli az akadálya az összeköltözésnek...miért nem jelentkezel át a fiúhoz közelebbi suliba. Nem tudom milyen rugalmas az órarended, de ha megteheted dolgozz iskola mellett...így ki tudtok venni egy kis "kuckót". semmi képp ne hagyd abba a sulit, de ha össze akartok költözni...keresni kell a magoldást. Nincs annál jobb mint minden reggel az mellett ébredni akit szeretsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!