Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Barátom el szeretne jegyezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom el szeretne jegyezni, de kételyeim vannak. Mit tegyek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval 18 éves lány vagyok nagymamámékkal élek megismerkedtem 1 éve egy 23 éves sráccal. Nagyon szeretjük egymást. Ma mondta hogy szeretne eljegyezni és velem akarja leélni az életét. Nagyon szeretjük egymást, úgyhogy ilyen téren probléma nincs. A gáz az hogy 80km van köztünk és nem nagyon tudunk találkozni havonta egyszer találkozunk általában két napra. Az összeköltözés úgy lenne megoldható hogy én költözöm hozzájuk, de akkor a sulit abba kéne hagynom. Ő anyagilag nem áll úgy hogy itt a környékemen ki tudjon venni albérletet. Szüleim nem engedik hogy hozzánk költözzön. Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak:S Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben?

Köszönöm előre is a válaszokat! ( Természetesen aki a kérdésre válaszol azt felpontozom)

2010. aug. 7. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Ne siessétek el. Havonta két napig könnyű jól meglenni egymással. Szerintem mindenképp együtt kéne élnetek eljegyzés előtt egy kicsit, de legalábbis többször találkozni. Várja meg, míg befejezed a sulit, vagy vállaljon munkát a környékeden - te is dolgozz suli mellett, ketten már ki tudtok fizetni egy olcsóbb albérletet. És ha X idő múlva is úgy látjátok, hogy menni fog, akkor lehet eljegyzésről beszélni. Szerintem.
2010. aug. 7. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első hozzászólóval.
2010. aug. 7. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nehogy abbahagyd a sulit, ha szeret, akkor tud annyit várni, hogy befejezd az iskolát ;)
2010. aug. 7. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

De jót írsz 1.!

Én is valamit ilyesmit gondolok. Havi 1 alkalom nem irányadó. Szép, hogy el akar jegyezni, azt jelenti komolyak a szándékai, de még ne sürgessétek a dolgot, a sulit semmiképp se hagyd abba ! Ha majd úgy jön ki a lépés és lesz lehetőség költözzetek össze, de ez nem baj ha pl. 3 év múlva lesz.

2010. aug. 7. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
a kételyed csak erősödni fog. Várjatok még.
2010. aug. 7. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerinetm az eljegyzes mehet az semmilyen kotottseggel sem jar es lehet a parod ettol megnyugszikes lehet idovel a szuleid is engedekenyebbek lesznek. A sulit semmi esetre se fejezd be.
2010. aug. 7. 20:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Az együttlét nem probléma hiszem most nyáron 1 hónapot majdnem folyamatosan együtt voltunk és nagyon jól kijöttünk. A sulit nem akarom abbahagyni de az még 2 év:S
2010. aug. 7. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én arra gondoltam, hogy ha csak a suli az akadálya az összeköltözésnek...miért nem jelentkezel át a fiúhoz közelebbi suliba. Nem tudom milyen rugalmas az órarended, de ha megteheted dolgozz iskola mellett...így ki tudtok venni egy kis "kuckót". semmi képp ne hagyd abba a sulit, de ha össze akartok költözni...keresni kell a magoldást. Nincs annál jobb mint minden reggel az mellett ébredni akit szeretsz.

Sok sikert!

2010. aug. 7. 21:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm a válaszod:)
2010. aug. 7. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:
1 hónap együttlógás, az semmi! Félév, 1 év együttélés után kezdenek el megmutatkozni a gondok a két fél között. 1 év után már senki sem tud nap mint nap, reggel és este alkalmazkodni a másikhoz, ha az amúgy a szokásival és a lelkével ellentétes. És nem is tolerálja úgy 1 év után senki a másik bogarait. Magyarul: lehull az álarc. amiben ti éltek, az valójában távkapcsolat. szerintem is először együtt kéne élni. Fiatalok vagytok és anyagilag sem engedhetitek meg magatoknak, várjatok még!
2010. aug. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!