Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Bátyám meg szeretné kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Scrimshaw kérdése:

Bátyám meg szeretné kérni bnője kezét. Hogyan jegyezze el?

Figyelt kérdés

Lány (21) szüleivel él. Apjával imádják egymást.

Először a lányt kérje meg, majd együtt álljanak az apa elé a kéréssel? Vagy az apától kérje ki a lányt és csak utána kérdezze meg őt magát? -kicsit abszurd lenne, ha pl. az apa elfogadja, de a bnő nemet mond. :D

2010. dec. 27. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy romantikus vacsorán (vagy valami hasonló, térdre borulni azért nem kell) kérje meg a lány kezét. Ha igent mond, akkor mehet az apuka elé. Szerintem így olyan helyes...
2010. dec. 27. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Hivja fel a barátnődet, hogy fontos dologról beszélniük kell..

Mondja h : "Beszélnünk kell, nagyon fontos, nemsoká ottvagyok nálad".

Aztán tegye le a telefont..

Vegyetek fel videóra, ahogy a bátyád a kezével egy kis dobozzal(amibe a gyűrű van) fel, s alá sétál, láthatóan ideges/izgulós arckifejezéssel.

Küldjétek el a barátnőjének..

(Ha visszahvja a bátyádat, vagy bármi, ne vegyétek fel.)

Utánna menjen el a csajhoz..

kopogjon be, térdeljen le az ajtóba..és kérje meg a kezét..

Tudom most rengetegen le fognak ponozni, lehülyézni, meg a fejemhez vágni hogy milyen hülyeség, de nekem 2 éve így kérte meg a barátom a kezem, és potyogtak a könnyeim, szerintem ez romantikus. :)

23L

2010. dec. 27. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
*kezébe egy kis dobozzal
2010. dec. 27. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
*lepontozni
2010. dec. 27. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:

természetesen a barátnőjétől kérdezze először meg.

aztán a barátnő jelentse be otthon a szüleinek, hogy mi történt.

így őket sem éri készületlenül, a következő látogatáson szépen fel tudnak öltözni, ilyenkor érdemes úgy megbeszélni, hogy hétvégén ebédre mész, így ünnepi lesz az alkalom, a család többi tagja is ott tud lenni a nagy eseményen.

2010. dec. 27. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez a kedvencem :)

2010. dec. 27. 11:06
 7/7 dik:D válasza:
először az édesapával!!!
2010. dec. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!