Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy szeretné de mégse beszél velem róla. Miért?
Fél. Nagy családi körben meg nem. Akkor kisebb a veszély.
Hozd elő Te! Ha szeretnél róla beszélni, miért ne tennéd?
(Persze lehet az is, hogy ez csak olyan kötelező kör a család előtt és "valójában nem is". Ekkor is lehet a háttérben valami félelem. Ebben az esetben is előjöhetsz Te a témával. Szépen, nem lerohanósan, csendesen.)
Én mindenképpen előhoznám, ha egyszer engem is érint, beszélni is akarok róla, Ő meg nem hozza fel.
Én is arra szavazok, hogy
1. Mondd el a párodnak, te mit szeretnél.
2. Kérdezd meg tőle, ő mit akar. Valóban akar családot? Veled akarja azt a családot?
Hát, ha sose beszélsz róla, hiába mondja, akkor azt hiszi, hogy te nem akarod.
Ezért mondja nyilvánosan, ott nehezebb neked nemet mondanod. De te ott is hallgatsz meg otthon is. Nyilván azt hiszi, hogy nem akarod, vagy nem tudod, mit akarsz.
Nem szól, mert fél, hogy szakítanál.
Az igaz,hogy benne vagytok mindketten a korban,de csak 8 hónapja ismeritek egymást.Azért ez ahhoz kevés idő,hogy el tudjátok dönteni biztosan a másikkal szeretnétek-e leélni az életeteket.Talán a család előtt azért beszél róla,mert azt gondolja ezt várják el tőle.Ha valóban szeretné már a házasságot akkor először veled,csak veled beszélne róla,és aztán a család előtt.Szerintem ne sürgesd,inkább arról beszélj vele,hogy nem kötelező neki a családodat minden találkozáskor biztosítani arról,hogy komolyak a szándékai veled.Hagyj neki időt és magadnak is,hogy teljesen biztosak legyetek magatokban,hogy együtt akartok családot alapítani,egy életet leélni.Ahhoz,hogy egymást jól kiismerjétek együtt kell élni pár évet.Én ezt egy elrontott 4 éves házasság után,és egy lassan 10 éves boldog házasság után tudom neked tanácsolni.És hidd el a válás komoly trauma felnőttnek gyereknek egyaránt,és nagyon nehéz utána új életet kezdeni.Sok erő és nagy szerencse kell hozzá.Ne kapkodjatok el semmit,ne hajszoljátok egymást bele semmibe amit a másik nem teljesen szabad akaratából akar,mert annak sosincs jó vége.Hidd el nem lelombozni akarlak,csak óvatosságra türelemre intelek.Akkor lenne okod aggódni kételkedni a párodban házasság ügyben,ha már évek óta a menyasszonya lennél és sumákolna az esküvő felől,el akarná odázni kibújni alóla.
Sok boldogságot nektek,és türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!