Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudom, hogy szeretné de mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy szeretné de mégse beszél velem róla. Miért?

Figyelt kérdés
Párom már szóba hozta az eljegyzést és minden mást.Gyerek dolgot is,hogy ő szeretne meg már benne vagyunk a korban.Tudom,hogy szeretné és akarja.Mondta,hogy ezeket mind meg kell beszélni.Viszont mindig akkor hozza elő ezt a témát ha nálunk valami családi ünnepség van és sokan vagyunk.Egyfolytában ezeket mondogatja.Ha meg ketten vagyunk akkor elő se hozza,hogy na akkor beszéljünk róla.Én 27 éves vagyok ő 33 és 8 hónapja vagyunk együtt.
2009. jún. 16. 12:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem lánc ez ha két ember szereti egymást.Nincs semmi ráeröltetve a másikra csak az van amit mindketten akarunk.
2009. jún. 17. 11:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Most az a helyzet,hogy autot akar cserélni.Ez az új dolog.Utána mit tervez arról nem beszél semmit.De ugye mindig csak a pénz és a pénz.Megértem,hogy a dolgokhoz kell pénz de legalább ha mondogatja meg hogy meg kell beszélnünk,akkor jó lenne has leűllnénk és végre beszélgetnénk is egymással,mert így azt se tudom mit gondol és min jár az agya.De erre meg soha nem ér rá.Neki mindig dolga van.
2009. júl. 12. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem vagyok híve a nagyon hosszú, 3-4-5 évig tartó jegyességnek, azt gyanítom, hogy neki ez a 8 hónap még nem volt elég és picit még várni akar annak ellenére, hogy korban benne van már, nem akarja elsietni. Akár egy régi csalódás is kiválthatja ezt vagy alapból nagyon megfontolt személyiség. Én a helyedben a tisztánlátás kedvéért felhoznám a témát. Nem kell megvárni mindig, hogy ő hozakodjon elő ezzel, te is nyugodtan kezdeményezheted ezt, hisz a közös jövőtökről van szó.
2009. júl. 12. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólónak igaza lehet. Lehet, hogy tényleg azért emlegeti, mert tudja, hogy a korban benne van már, de azt is tudja, hogy fiatal még a kapcsolatotok. Az én párom sokáig azért nem kérte meg, mert ő azt gondolta, hogy én nagy lagzit akarok, azt meg nem tudjuk kifizetni. Szülők, miután építettek egy házat nekünk szóba sem jöhettek, lagzifizetés terén. Így hát várt. Aztán egyszer pont szilveszter éjszaka vhogy szóba került az esküvő, és elmondtam neki, hogy két tanúval is szívesen hozzámennék, mert nem a buli a lényeg, hanem, hogy a felesége legyek. Rá pár hónapra megkért. Nem tudtuk akkor még, hogy lesz-e lagzi, csak azt, hogy vagy így, vagy úgy, de összeházasodunk. Amikor otthon bejelentettük, a szülők kérdezték lesz-e. Mondtuk, hogy nem valószínű, csak egy kis vacsora. Erre mindkét család közölte, hogy felesben kifizetik, és ha nekünk úgy jobb, ami visszajön pénz, abból visszaadjuk. Tehát igazából nem ők fizetik, csak egy kölcsön. Így lesz lagzi. Szóval vhogy üljetek le erről beszélni. Szép óvatosan. Vhogy hozd fel a témát. Nekem mákom volt, pont vmilyen esküvős filmet néztünk, és vhogy ő hozta fel a témát. Meg lehet ezt szépen beszélni. Én speciel megnyugodtam utána, hogy feloszlott a köd, és hogy nem az van, hogy nem akar elvenni, hanem vmi más oka van. Ezért jó megbeszélni. Sok sikert!
2009. júl. 13. 08:34
 15/16 anonim ***** válasza:
A párod azért hozza elő ezt a témát a családi ünnepeken, mert kínosan érzi magát. Tudja, érzi, hogy neki is illene efféle kötelezettséget vállalnia. Ha ilyen alkalmakkor valaki ezt a dolgot megpendítené előtte, gondolkodás nélkül rávágná, hogy ti is erre /eljegyzés, házasság/ készültök. Valójába azonban elaltatja a témát, amint elmúlik a családi ünnep. Neked kellene most már válaszút elé állítani és színvallásra bírni. Jócskán megérett a kapcsolatotok a törvényesítésre és a családalapításra.
2009. júl. 13. 21:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat.Most má azt hiszem,hogy nekem kell tényleg kezdeményeznem ezt a beszélgetést,mert igy nem lesz semmi.Nekem is jobb ha tudom mire számitsak.Bár mostanság minden fontosbb neki mint a kapcsolatunk.Ráadásul kiderült egy betegségem amivel ő nem tud mit kezdeni és nem akarja elhini hogy én beteg vagyok.A másik anyuci csináljon mindent és nem tud elszakadni az anyjától.Nehéz lesz vele de nekem kell beszélnem,mert igy sokáig nem lesz jó.
2009. júl. 13. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!