Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy el akar jegyezni? Tovább lent bajba vagyok
Na látod, Te megválaszoltad magadnak...
Most már csak arra kell válaszolnod magadnak, hogy vajon ÉRDEMES-e erre a srácra pazarolnod az idődet?
egyébként mennyi idősek vagytok?
Hiba nélküli ember nincs.
Ha szeretne és el akarna venni feleségül, megkérné a kezed és elgyezne, majd feleségül venne.
32 éve menstruálok, 26 éve vagyok férjnél, szültem 2 gyereket, de (és az így volt mindig is és most is így van)már napokkal a menstruáció előtt görcseim vannak, ingerlékenyebb vagyok (nem, az ingerlékenységen sem az "onfigyelemmel" (A válasz megírásának időpontja: ma 06:45), sem az önfegyelemmel nem lehet megszabadulni), számtalanszor orvoshoz kell vinni, mert a gyógyszerek nem használnak, a teák meg olyanok, mint halottnak a csók (és itt nem a filmre gondolok).
És nem szeretem kihasználni a menstruációs napokat sem hisztizésre, sem másra; viszont a családom figyelembe veszi, hogy nem érzem jól magam, sőt azt is, hogy ingerlékenyebb vagyok.
Ha a menstruációs panaszok számítottak volna, hogy elvegyen-e a férjem, sose mentem volna férjhez. Ő elfogadja, hogy ez van, nem tudunk változtatni rajta (orvos sem). De szerelemből házasodtunk, most is szeretjük egymást, a másik hibáival, betegségeivel együtt.
Ha emiatt nem akar eljegyezni, el kellene gondolkodnod, hogy érdemes-e folytatnotok a kapcsolatotokat, mert ez csak egy kibúvó és nem egy valós indok.
Kérjetek nőgyógyásztól vagy háziorvostól MERISTIN receptet!
Nekem nem változott a hangulatom,de elviselhetetlen fájdalmaim voltak.Egyszer a gyógyszertárba ezt adták(azóta vény köteles)és nálam nagyon hatásos volt!
A fogamzásgátló is tud segíteni!(habár nálam nem hozott teljes sikert fájdalom terén)
Remélem tudtam segíteni a rosszabb napokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!