Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 22 éves vagyok és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és a barátom el szeretne jegyezni engem. Az anyukám még nem tudja csak félek hogy hogy fog reagálni rá? Mikor kérdezi valaki hogy mikor lesz már valami ő mondja hogy ráér még az! Ezért félek beszélni vele. Nem szeretnék veszekedést.

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Ezért (is) jó az eljegyzés. Ez még nem végleges elköteleződés, tehát van ideje mindenkinek, így anyukádnak is felkészülni -lelkileg is- a házasságra.

Csak bátran vágj bele és mondd el neki, hogy milyen boldog vagy, mert megkérte a barátod a kezed!

2009. aug. 11. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai,főleg,hogy még bármi lehet belőle,de legalább anyukád látja,hogy komolyak a fiú szándékai.

19 voltam mikor nekem volt,igaz nem lett belőle házasság,de senki nem mondta,hogy ez korai,pedig arra számítottunk

2009. aug. 11. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 18 vtam mikor eljegyeztek:) Anyumék szttem csak azért nem féltettek különösképpen az egésztől, mert látták, h tényleg komolyan gondoljuk:)
2009. aug. 11. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok boldogságot! Felnőtt nő vagy!Nem csak papíron, tessék úgy viselkedni a kutyafáját! Nem anyának kell megfelelni.Csak saját magadnak!

Ez a baj a korosztályotokkal,hogy nem tudtok felnőttként viselkedni de ez meg a mi hibánk! Az én lányom 20 éves és világéletében arra törekedtem,hogy önmaga döntsön. Ha elkúr valamit abból tanul.Anyukám is önállóságra nevelet ezért élek meg a jéghátán is. 22 évesen már rég anyuka voltam és én osztottam az észt. Na csillagom tessék már végre a saját életedet élni amihez kívánok nagyon sok boldogságot. (Jó módszer ha minden reggel oda állsz a tükör elé és azt mondod: 22 éves felnőtt nő vagyok!!!)

2009. aug. 12. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Mások családanyák a te korodban.
2009. okt. 27. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
azóta helyzet?
2010. máj. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!