Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? eljegyzés megvolt, és most?
hogy/hol jelentsük be a családnak? először egyiknek, utána, másiknak?
meg mit mondjunk? csak annyit, hogy megkérte a kezem?
és az eljegyzési vacsora mennyire szokás? jó lenne, meg minden, de ott valami szöveget is kell mondani, meg ilyesmi? mert nekem az úgy nagyon megjátszott, és inkább azt nem szeretném...
Ahogy nektek a legjobb. Mi egyik reggel eldöntöttük, bebattyogtunk az anyakönyvi hivatalba, kaptunk 30 nappal későbbre időpontot. Amikor ahazértünk, a férjem felhívta a szüleimet, majd a sajátjait is.
Én se vagyok, híve a nagy csinnadrattának, ez így tökéletes volt.
Szervusz! :)
Először is gratulálok! Sok boldogságot!
Szerintem hívjátok össze a családot egy jó kis ebédre, vagy vacsorára és úgy jelentsétek be. De az már a saját döntésed, hogy mondj-e beszédet, vagy sem.
Sok sikert! :)
14/L
Nem kell nagy felhajtás ha nem akarjátok. Az is elég ha simán közlitek a családtagokkal, hogy jegyben jártok, nem kell külön vacsora meg stb. Persze ha akartok akkor lehet szervezni egy összejövetelt ahol ünnepélyesen bejelentitek, de ez nem kötelező. Mindent csináljatok úgy ahogy Nektek tetszik!
Gratulálok!
Szia!
Mi nem akartunk nagy felhajtást a bejelentéshez. Összehívtuk a hegyen a családot, sütés-főzésre, és mielőtt neki álltunk enni felálltunk, párom egy rövid beszéddel elmondta, hogy megkérte a kezem. Annak ellenére, hogy nem akartunk semmit, szüleim tartottak egy ebédet szűk családi körben.
Karikagyűrűnk még nekünk sincs, csak kísérőgyűrűvel kérte meg a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!