Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem szeretem a vőlegényemet! Mit tegyek? Hogyan léphetnék tovább ebből az áldatlan állapotból?
45 éves vagyok két nagy gyerekkel. Elváltam. Négy éve ismertem meg a barátomat. Úgy éreztük, vére megtaláltuk egymást.30 cm-rel a föld felett lebegtünk, az utcán megszólítottak, h milyen szép pár vagyunk. Másfél éve együtt élünk, egy éve megkérte a kezem, az idén házasodnánk. pERSZE A SZERELEM CSENDESDETT, DE NAGYON KELLEMES VOLT. Csakhogy. A múlt héten elszállt. Mint a madár az aranykalitkából. Elmúlt, elrepült. Ő kérdezi, mi a baj, de nem tudok semmit sem mondani. Nagyon szomorú vagyok. Igyekszik a kedvemben járni, de én inkább elkerülöm, nem akarom látni. Mert zavarban vagyok, hogy nem szeretem.
Segítsetek! Mit tegyek? Nem tudok beszélni...
ugyanmár :)
ez csak az esküvő miatti pánik, idegeskedés Stb.
ne járasd az agyad feleslegesen!
Egyet értek 09:42vel és 43mal.
Amúgy meg az életet túlbonyolítják páran. Éveket eltöltenek valaki oldalán és azután jönnek rá, hogy mégsem őt akarják? Mi van ha a következő pároddal is ez lenne és plusz 4-5 évet dobnál ki.. szerintem alapból felesleges 4-5 évet várni pont emiatt. Egy emberről fél, 1 év alatt is el lehet dönteni hogy ő e az aki mellett szívesen lennénk. Persze ha már ennyire kellemetlenül érzed magad mellette, akkor természetesen szakíts vagy kérj szünetet. Szerintem benned is rendeződne ez a dolog..mert sztem is csak pánik és lehet megint őt akarnád ha már szakítottatok
Én pont ugyanígy vagyok sajnos, egy tündér talált rám. Kb 2hete azonban én is elkezdtem "semmit érezni". Soha ilyen rendes pasim nem volt, értetlenül állok a dolog előtt.
Én szóltam neki, hogy baj van, beszélgessünk, mert értetlenül állok a dolog előtt, talán együtt rájöhetünk, mi a baj. Akkor este azt hittem, megoldódott. De most elutaztam, és nem hiányzik :(
Nem tudom mi a megoldás a ti esetetekben, kezdjetek el beszélgetni, hátha ti valóban megtaláljátok a probléma okát, akkor kiderül, lehet-e segíteni rajta. Ha nem, szépen el kell köszönni.
Nagyon sajnálom, ez szörnyű érzés!!
"A múlt héten elszállt. Mint a madár az aranykalitkából. Elmúlt, elrepült."
Én marhára kíváncsi lennék ennek az okára! Nem a vőlegényed helyében, hanem a Te helyedben. (Is.)
Főleg azért, mert ami így megtörténik egyszer, az megtörténhet máskor is. Ez pedig itt úgy hangzott, mint ami komolyan képes akadályozni a Te boldogságodat. Az is egy tanács, hogy ne agyalj, ne foglalkozz vele, lépj tovább, ha nem szereted. De mi lesz, ha a következőnél is ez lesz? És megint. Aztán majd ott állsz, hogy elmúlt az életed, és fingod sincs, miért nem sikerült jobban?
Én azon a véleményen vagyok, hogy ezekkel foglalkozni kell. Ami melót jelent. Időt, akár pénzt is. Önismeretre, lelki munkára, törődésre önmagaddal. Pusztán agyalni valóban nem jó rajta, ez azonban nem jelenti azt, hogy semmit ne tehetnél. Szerintem inkább most tedd, mint később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!